Magazin > Bizarno
41 ogledov

Zaradi ogromnega vibratorja skoraj izkrvavela

Vibrator iz 90-tih. Žurnal24 main
Američanka April Bonjour je ob uporabi vibratorja skoraj izkrvavela, zaradi česar sedaj toži proizvajalca erotičnih igračk.

April Bonjour in njen partner sta si mesene užitke popestrila z uporabo ogromnega vibratorja, posteljne igrice pa so se končale z močno krvavitvijo in izgubo zavesti. April je najprej pomislila, da je dobila mesečno perilo, vendar ji je hitro postalo jasno, da se dogaja nekaj hujšega. Zaradi fizične in psihične bolečine se je odločila tožiti proizvajalca omenjenega vibratorja, podjetje Pipedream Products.

April je ob uporabi vibratorja začutila močne bolečine, ko ji ga je njen partner odstranil, pa je začela krvaveti in izgubljati zavest. "Med dogodkom se je prebudil moj sin, ki je, tako kot jaz, mislil, da bom umrla," je o dogodku povedala April, ki se je bolje počutila šele po transfuziji, ki jo je prejela v bolnišnici. Z omenjenim proizvajalcem vibratorjev se je želela pogoditi za odškodnino, vendar podjetje na odškodnino ni pristalo, zato bo pravico poiskala na sodišču.

Slogan omenjenega proizvajalca erotičnih igračk se glasi: "Ne zagotavljamo orgazma, mi to storimo bolje".

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.