Magazin > Bizarno
57 ogledov

Zasnubil jo je z 99 iphoni in pogorel

iphone 6 Lan Orthaber
Mladi Kitajec je pripravil poseben načrt, kako bo zaprosil svoje dekle še pred dnevom samskih, a izbranke ideja ni navdušila.

Na Kitajskem 11. november velja za dan samskih, saj datum, če ga izpišemo s številkami, vsebuje štiri enice. Številne zaroke se tako zgodijo prav pred omenjenim datumom, saj si mnogi ne želijo dočakati tega dne samski. 

Eden tistih, ki so sledili temu trendu, je tudi mlajši prebivalec Gunagzhouja, ki se je domislil posebne snubitve. Čeprav so ekstravagantna darila nekaj običajnega, je ta moški šel korak dlje. Kupil je 99 iPhonov 6S, jih na ulici razporedil v veliko srce in na sredo srca povabil svojo izbranko. Z velikim šopkom v roki in pred številnimi prijatelji ter drugimi mimoidočimi je izrekel usodno vprašanje. 

Odgovor mladenke pa ni bil takšen, kot si ga je moški zamislil. 99 mobilnih telefonov je namreč ni prepričalo in slišati je bilo jasen ne. 

Za telefone naj bi moški odštel okoli 65 tisoč evrov, kar bi ustrezalo dvema letnima plačama programerja, poročajo kitajski mediji. Ob tem dodajajo, da čeprav je izgubil dekle, najbrž ne bo imel težav s prodajo telefonov, saj je povpraševanje po Applovih izdelkih na Kitajskem še vedno zelo veliko.

Komentarjev 1
  • Johny 13:55 12.november 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=RCkyIodrreM