Magazin > Bizarno
2 ogledov

Zataknil se je v dimniku

Vi skozi takšen dimnik najbrž ne bi lezli. Žurnal24 main
Gasilci v kraju Evansville v ameriški zvezni državi Indiana so morali prebiti zid, da so lahko rešili moškega, ki se je zataknil v dimniku, ko je poskušal obiskati neko žensko.
Alejandro Valencio je povedal, da je bil pijan, ko je ponoči ob 3.30 poskušal priti do ženske, ki živi v tisti hiši. "Vsakdo dela neumne stvari, ko je pijan," je izjavil Valencio.

Connie Deweese – ženska, h kateri je lezel – je povedala, da Alejandra pozna kakih sedem ali osem mesecev, vendar mu je rekla, naj jo pusti pri miru. Zaklenila je vrata, vendar "je nekako prišel na streho". "Hodila sem že z mnogimi psihotiki, s takšnim pa še ne," je dodala.

Gasilci so nato na pomoč poklicali policijo, ker je Deweesova zatrpala kamin. "Dejala sem jim, naj odidejo in pustijo Alejandra umreti," je pojasnila. Policisti so ji izdali vabilo k sodniku za prekrške zaradi neprimernega vedenja in oviranja dela gasilcev.

Pozneje ga je še premlatila
Valencia so potem, ko so ga rešili iz dimnika, odpeljali v bolnišnico. Pozneje se je vrnil do hiše, kjer je ekipa televizijske postaje WEHT nato ujela Deweesovo, kako ga mlati s posodo za smeti in obmetava s steklenicami. "Odidi z mojega dvorišča in se nikoli več ne vrni!" je vpila. Valencio pa je pojasnil, da je želel le plačati škodo, ki je nastala med njegovim reševanjem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.