Magazin > Bizarno
17 ogledov

Ženo uvrstil na seznam teroristov

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nekemu britanskemu imigracijskemu uslužbencu je šla njegova žena tako na živce, da jo je uvrstil na seznam teroristov. S tem je hotel doseči, da se ne bi mogla vrniti iz Pakistana.

Po tem, ko je soproga nekega britanskega imigracijskega uslužbenca odpotovala v Pakistan na obisk k svoji družini, jo je mož uvrstil na seznam teroristov. Ta vsebuje imena oseb, katerim je vstop v Veliko Britanijo prepovedan zaradi suma, da so povezani s terorizmom.

 

Ko je žena hotela poleteti nazaj proti Veliki Britaniji, so ji uslužbenci na letališču v Pakistanu preprečili vrkcanje na letalo. Ob tem ji niso dali nikakršnega pojasnila, zakaj so ji preprečili odhod domov. Žena je nato poklicala moža, on pa ji je obljubil, da se bo pozanimal, kje je nastal problem.

 

Moral priznati

Od tedaj so minila že tri leta, mož pa se je v tem času noro zabaval. Njegovo dejanje so odkrili šele zdaj, čisto po naključju.

 

Na delovnem mestu so ga hoteli povišati, a ko so odkrili, da je na seznamu oseb, osumljenih terorizma, njegova žena, so zahtevali pojasnilo. Uslužbenec ni imel druge izbire kot priznati, da jo je na seznam uvrstil on. A namesto napredovanja je dobil odpoved.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.