Magazin > Bizarno
68 ogledov

Ženska, ki je seksala s tisočimi, je moški

Crystal Warren Facebook
Crystal Warren, ki je priznala, da je seksala s tisoč moškimi, je izdala, da si je dala leta 2005 spremeniti spol. Rodila se je namreč kot moški.

Ženska, ki je svet šokirala s številom svojih spolnih partnerjev, teh je bilo kar tisoč, je razkrila še drugo šokantno skrivnost. Dvainštiridesetletna Crystal Warren se je rodila kot Christopher Snowden, spol pa je zamenjala leta 2005. Pravi, da so številni njeni ljubimci ob razkritju znoreli, vendar trdi, da jim ni nikoli lagala, saj se počuti kot prava ženska. "Ne želim, da zaradi tega priznanja kateri izmed mojih ljubimcev dvomi v svojo spolno usmerjenost, saj niso vedeli, da so spali z nekom, kot sem jaz," je za Daily Mail svoje ljubimce potolažila Crystal.

Privošči si vsakega, ki ji je všeč

Crystal pravi, da se je že od nekdaj počutila kot ženska. V najstniških letih se je oblačila v mamine obleke in imela spolne odnose z moškimi, ki jih je spoznala v gejevskih lokalih, vendar pravi, da je v seksu začela resnično uživati šele po spremembi spola in v telesu, ki si ga je resnično želela. Že tri mesece po spremembi spola je na svingerski zabavi seksala z desetimi moškimi. Pravi, da nima slabe vesti, da jim je zamolčala resnico, saj tudi oni njej niso povedali, da so v zvezi, poročeni ali nekdanji zaporniki. Trdi, da v posteljo obvezno odpelje vsakega privlačnega moškega, ki ga vidi na ulici, svoje odvisnosti pa ne misli zdraviti, saj je seks edina stvar, zaradi katere se počuti dobro.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.