Magazin > Bizarno
52 ogledov

Zlata ribica 13 ur živela brez vode

Ginger je na tleh, brez vode, preživela kar 13 ur. Žurnal24 main
Če zlati ribici nikoli niste zaupali želje, boste to morda storili potem, ko boste prebrali naslednjo zgodbo.

Za božično darilo je angležinja Barbara Woodford dobila lepo zlato ribico. Ko se je 61-letnica iz Gloucestera zjutraj zbudila, v majhnem akvariju ribice ni bilo več. Kljub presenečenju se z nenavadnim izginotjem ni preveč obremenjevala, saj se ji je mudilo v službo. In ko se je vrnila domov, jo je čakal pravi čudež. Potem ko je premaknila omaro, na kateri je stal akvarij z ribico, je zagledala, kako ta leži na tleh. Mislila si je že, da za to majhno bitjece ni več pomoči, a jo je vseeno vrgla nazaj v vodo. A takrat ni mogla verjeti svojim očem. Zlata ribica je po trinajstih urah ležanja na tleh v vodi spet zaplavala.

Carassius auratus, bolj znana pod imenom zlata ribica, je ena izmed bolj priljubljenih rib, ki jih imajo ljudje v svojih domačih akvarijih. Slednje lahko v naravi živijo tudi do 49 let, v domačih akvarijih pa okoli osem let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.