Magazin > Bizarno
11 ogledov

Zlorabil ovce in zbežal

ovca1 Žurnal24 main
Policija je moškemu, ki je osumljen spolnih odnosov z ovcami, prepovedala vstop na območje, kjer so se zgodili incidenti.

Policija je pred dnevi aretirala moškega, ki je osumljen spolnih odnosov z ovcami. Aretacija je sledila preiskavi, ki so jo junija sprožili prebivalci območja Bromley, ki se nahaja jugovzhodno od Londona. Ti so se pritožili zaradi pogostih napadov na ovce, ki so se pasle na tem območju.

Policija je sporočila, da so moškega po plačilu varščine že izpustili pod pogojem, da se ne sme približati območju Bromley in katerikoli drugi kmetiji v območju delovanja policije.

Priče poročajo o visokem moškem, ki je zlorabil ovce, potem pa zbežal stran. Pogosto je na prizorišču pustil tudi svoja oblačila. Ravno s pomočjo teh so forenziki dobili DNK, ki jih je pripeljal do osumljenca.

V času incidentov so v bližini našli tudi dve mrtvi ovci, a policisti še preiskujejo, če so incidenti med seboj povezani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.