Magazin > Bizarno
29996 ogledov

Znani Slovenec na parkirišču skoraj izpraznil svoj želodec

robert roškar Facebook
Cela Slovenija se je spraševala, zakaj voditelja na Radiu1 Roberta Roškarja ni več na Instagramu. Zdaj je jasno.

Nepridipravi so njegov profil izbrisali, zato bo moral začeti od začetka! V jutranjem programu Denis Avdić Show so se zato odločili, da mu pomagajo pridobiti sledilce nazaj!
 
"Na profilu sem imel res ogromno videov, vsebine, vse svoje dileme, mislim, da jih je bilo 94. Za Instagram, ki je bil moj način življenja, sem porabil ogromno časa, to sem res rad počel, sledilci so bili moja družina," je skrušeno dejal Roškar, ki se je pogumno podal v boj za novimi sledilci.
 
Voditelj Denis Avdić mu je dejal, da vse le ne bo tako enostavno, saj bo moral za vsakih 10.000 sledilcev opraviti prav poseben izziv. Za 10 tisoč sledilcev bo moral pojesti ogabno smrdečo švedsko ribo iz konzerve, za 20 tisoč bo moral 24 ur 'prankati' Anjo Ramšak, s katero se šalita v videih Nategni in pobegni, za 30 tisoč splezati na trboveljski dimnik, za 40 tisoč skočiti z Masleniškega mostu, za 50 tisoč pa si bo moral okoli popka tetovirati Denis Avdić Show forever!
 
In ker je Robert že v manj kot eni uri dosegel prvi mejnik, 10 tisoč sledilcev, je že opravljal prvi izziv! Z veliko muko in odporom je v družbi voditeljice Jane Morelj najprej povohal konzervo smrdečih rib, nato pa en kos odgriznil in ga s težavo spravil po grlu. 
 
"Upam, da mi bodo ljudje sledili na tem mojem novem Instagram profilu, da so me pogrešali in si bodo spet želeli mojih vsebin. Ljudje imajo radi pravega Roberta Roškarja, cenijo, da sem to, kar sem – preprost fant iz Prlekije, čeprav delam na radiu. Rad se šalim predvsem iz sebe, odkrito priznam svoje slabosti. In ko se znaš pošaliti sam iz sebe, se lahko tudi iz drugih. Sledite mi in skupaj se bomo nasmejali mojim vsebinam, ki jih pripravljam za vas," je optimistično zaključil Roškar.

Komentarjev 2
  • banja 18:49 10.januar 2021.

    Prvič slišim za nekega Roškarja. Radia1 ne poslušam. Najbrž bi kozlal tako kot Roškar, če bi poslušal ta radio!

  • Avatar Pamela_Luke
    Pamela_Luke 10:37 09.januar 2021.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da poskusite. Za več podrobnosti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com