Magazin
21 ogledov

Blondinke so le za zabavo!

seks_istock_160608_t Žurnal24 main
Blondinke so predmet poželenja mnogih moških, a večina bi za ženo raje vzela rjavolasko. Zakaj? Ker imajo blondinke le za zabavo!

Nedavna raziskava je razkrila, da so blondinke zelo zaželene za zabavo, vendar pa moški svojo resno partnerico ali ženo raje poišče med brinetkami. Znane blondinke, kot so Pamela Anderson, Britney Spears in Reese Witherspoon, so objekti moškega poželenja, saj je 36 odstotkov vprašanih izjavilo, da so najbolj seksi ženske na svetu.

A ko pride do resnega vprašanja, se situacija obrne. Kar 52 odstotkov moških je namreč povedalo, da so temnolaske bolj primerne za poroko, ker so bolj zanesljive in rahločutne. Le 18 odstotkov se jih je odločilo za blondinke.

49 odstotkov moških je izjavilo tudi, da so temnolaske najbolj ljubeče ženske, 53 odstotkov pa meni, da se nanje lahko zanesejo bolj kot na kogarkoli. 48 odstotkov anketirancev pa se je zanje odločilo, ker naj bi bile najboljše kuharice.

A zanimivo, več kot polovica istih moških je povedala, da so bili na največ zmenkih prav z blondinkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.