Magazin
24 ogledov

"Bo Barlow dobil popust na otrokov pogreb?"

Kenneth Tong Reševalni pas/Twitter
Resničnostni zvezdnik Kenneth Tong si je nakopal bes ljudi po vsem svetu s svojimi nadvse neokusnimi komentarji na račun mrtvorojenke pevca Garyja Barlowa.

Nekdanji tekmovalec britanskega šova Big Brother Kenneth Tong si je na Twitterju privoščil več šokantnih komentarjev na račun nedavne mrtvorojene hčerkice britanskega pevca Garyja Barlowa. "Ne razumem, zakaj se Gary tako razburja zaradi mrtvorojene Poppy. Saj ima še druge otroke. Tri od štiri ni slabo," se je glasil le eden izmed njih, neokusnost njegovih opazk pa se je le še stopnjevala: "Bo Gary Barlow dobil 50-odstotni popust na pogreb male Poppy, glede na to, da je mrtvorojenka? Ste že slišali vic o hčerki Garyja Barlowa? Poppy se ne stara," je še zapisal ter nadaljeval: "Otrok, ki se rodi mrtev, umre že v maternici. Očitno je 'dovolj le minuta,'" pri čemer se je nanašal na Barlowovo pesem It Only Takes a Minute. Tong pa ni mogel mimo niti Garyjeve žene Dawn"Žena Garyja Barlowa je rodila mrtvega otroka. Vendar poglejte s pozitivne plati. Je vsaj suhica leta."

S svojimi nadvse zlobnimi komentarji, ki jih je sicer pozneje označil za šalo, si je tako nakopal bes številnih ljudi, med drugim tudi Rihanne, Katy Perry in Simona Cowella. Sicer to ni prvič, da se je hongkonški milijonar znašel pod plazom kritik. Lani je namreč oglaševal shujševalne tablete, s katerimi naj bi dekleta shujšala do velikosti številka nič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.