Magazin
1778 ogledov

Bo glavni hit poletja na Hrvaškem pela Nika Zorjan?

nika zorjan, bql Mediaspeed

Slovenska pevka Nika Zorjan je razvnela Hrvate s hrvaško različico pesmi "Vroče", ki jo je posnela z glasbeno skupino BQL in Isaacom Palmo.

Video pesmi "Vruče" si je mogoče pogledati na Joom Boosovem YouTube kanalu, ki ga upravlja spletni portal 24sata. "Četudi je pesem šele objavljena, vsi govorijo o atraktivni pevki Niki in njenih pobarvanih laseh," pišejo hrvaški mediji. Do sedaj si je video pogledalo že skoraj 223 tisoč obiskovalcev in nekateri napovedujejo, da bi lahko postala glavna glasbena uspešnica tega leta na Hrvaškem.

Pet ur na instagramu

Dodajajo, da pevka enako kot glasbo obožuje tudi Instagram, kjer preživi minimalno pet ur na dan ter z oboževalci deli vse. "Veliko časa sem na Instagramu, to mi je služba," je povedala za 24sata. "Instagram in socialna omrežja so dober kanal za promocijo, zato se trudim, da vsak dan objavim fotografijo in v tem uživam. Všeč mi je, da ljudje vedo, kaj se dogaja v mojem življenju."

Hrvaški mediji še pišejo, da se 26-letnica z glasbo ukvarja od majhnega, ko je obiskovala glasbeno šolo in igrala klavir. Potem ko smo jo spoznali na šovu Slovenija ima talent, je nastopila tudi na slovenskem izboru za Evrovizijo.

"Najprej sem začela peti, šele nato govoriti," je povedala za 24sata. "Moj oče je prav tako glasbenik, prav tako ded, od njih sem nasledila ljubezen do glasbe."

S pesmijo "Vruče" se bo predstavila tudi na CMS Festivalu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 22:10 08.junij 2019.

    Nikoli, še pri nas ne bi nikamor prišli če jih ne bi naše postaje porivale naprej na komando, ker so niso za poslušat. Vsakič ko jih vrtijo preklopim postajo