Magazin
979 ogledov

"Bodi tiho, ko ti ga vlečem"

seks vroča zgodbica strast Shutterstock
Ko sta se dobila v njegovi hotelski sobi, sta menila, da bo šlo za enkratno avanturo. Kljub temu, da je bil seks božanski, pa sta se odločila, da obdržita svoji družini.

Ona je imela moža, on ženo in dva otroka. Po spletu naključij sta se nekoč zapletla in že po prvem seksu je vedela, da se bo težko prepričati, da bi bil ta tudi zadnji. Pričela sta se dokaj redno dobivati in oba sta v njunem razmerju dobila, kar sta pogrešala doma. Ona dober seks pozno v noč, on intimne radosti, ki jih je sicer poznal samo s televizijskega zaslona. Njegova žena je bila bolj "misionarske" sorte in kadar je že legla na hrbet, je to storila skorajda med molitvijo in prošnjami za odpuščanje grehov. Njemu je šla žena na živce, njej njen mož pač ne. Le seks z njim je bil preveč pust za žensko njenega kova. Znala je marsikaj, a dobila je občutek, da jo mož kar malo postrani pogleda, kadar izvede nekaj, kar ni v njegovem repertoarju. No, in tako sta se našla Tina in Peter, ki sta s seboj nosila vsak svoj križ. Peter je nekoč lepo rekel: "Vsak nosi svoj križ, ampak tudi odloča ali bo nanj pribit z žeblji ali pa ga bo odložil, ko bo preveč utrujen."

Tini je bil njegov stavek všeč, zato se je tiste noči odločila, da odloži svoj križ. Z njim je odložila tudi večerno obleko, ki ji jo je nedavno kupil njen ljubeči mož. Kljub temu, da je bil nekoliko starejši, pa je imel še vedno zelo dober okus za estetiko. Dobro se je zavedal ženinih atributov in tista obleka jo je naredila za kraljico večera. Tako opazno in tako seksi, da se je vanjo zagledal ubogi Peter. Njuna pogleda sta se večkrat srečala, a na koncu je morala ona storiti prvi korak. Stopila je k njemu v prečudoviti, dolgi obleki in opazovala, kako se mu oči smukajo okoli njenega dekolteja. Nasmejana se mu je približala in ga drzno vprašala, ali je za stvar. Česa takšnega ni še nikoli storila, a zdelo se ji je, da bi obžalovala, če bi ostala tiho.

Ni omahoval. Takoj jo je povabil k sebi v sobo in jo vprašal, ali je mož ne bo pogrešal. Odgovorila mu je, da vsekakor ne, saj je sedel v družbi sebi enakih in razpredal o zgodovini svojega podjetja. Ko je padel v to debato, je ni nikoli potreboval. Poljubila sta se že v dvigalu in prenehala še ravno pravi trenutek. Njegove roke so že lezle pod njeno obleko, njena desnica pa se je sama od sebe lotila njegovih hlačnih gumbov. Ko so se vrata odprla, so pred njimi stali gostje hotela. Eden od njih je dobro poznal njenega moža. Zdelo se je, da ve, kaj se dogaja, a se je le bežno nasmehnil in pomežiknil. Dobesedno padla sta v njegovo sobo in se pričela valjati kar v predsobi. Spretno je slekel njeno svečano obleko in ostal brez sape, ko jo je končno ugledal golo. Bila je zares čudovita in njene oči so mu ves čas signalizirale, naj se ne obotavlja. Ni bil vajen ženske tako odprtega duha, zato je ponovno prevzela pobudo. Slekla ga je iz hlač in se lotila še spodnjic. Čeprav je upal, da bo storila to, pa je obnemel, ko je pričela neusmiljeno goltati njegovega tiča. "Si nora?!" mu je ušlo, ne, da bi vedel zakaj. "Si mogoče ti, da me ustavljaš?! Si gej?" je bleknila. "Neee! Nisem gej." je rekel. "Potem bodi tiho, ko ti ga vlečem in hvaležnost pokaži čez nekaj minut v postelji!"

Njuno poznanstvo se je pričelo vse prej kot na običajen način. Vseeno pa sta bila do postelje že kar precej usklajena. Končno je prišel na svoj račun in dolgočasno gnezdenje med ženinimi, nekoliko močnejšimi stegni, zamenjal za žensko, ki je bila celo bolj potrebna kot tista iz njegovih sanj. Njegovo veselo brizganje vsakih nekaj minut je niti najmanj ni motilo. Vesela njegovih orgazmov mu je sledila s svojimi in kmalu sta bila že kot dobro utečen stroj. Tisti večer se med goste ni več vrnil. Niti ne bi mogel, saj je hodil kot bi imel med nogami sedlo. Zato pa je Tina prav zadovoljno odmencala do svojega moža in ga hinavsko poljubila na čelo. Občutek, da na sebi nima spodnjic, jo je še dodatno vzburjal. Pustila jih je zgoraj v sobi. Morala je imeti razlog, da se bo vrnila nazaj.

Komentarjev 1