Magazin
327 ogledov

Bolj je bil grob, bolj ji je bil všeč

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Prebudila jo je skeleča bolečina v ritnicah in v trenutku je še enkrat podoživela prejšnji večer. Kljub bolečini se je nasmehnila, saj je bila za skelenje na zadnji plati kriva sama.

Vse odkar je vedela za seks, je bila tako razuzdana. Bolj kot je bil grob, bolj ji je bil všeč in še bolj ga je vzpodbujala naj ne preneha. Ščipanje bradavic bi še pred kratkim ostro obsodila, da na tepež po zadnjici niti ne pomisli. Rahel nasmešek ji je raztegnil ustnice, že naslednji hip pa je pokrčila kolena in ritko potisnila v zrak. Celo noč je spala na trebuhu, saj se na hrbet ni mogla uleči. Povsem enako je zadnjico molela v zrak, ko ji je ukazovalno dejal, naj se postavi na vse štiri. Sama nikoli ni marala pretirano ukazovalnih moških, toda prejšnji večer je neznansko uživala v položaju podrejene. Neka skrita sla je z vso hitrostjo pridrvela iz globin njene duše in jo presenetila.

Da je nekaj v njej tako zelo potrebnega, sprijenega? Nikoli si ne bi mislila. Ko pa je prišlo iz nje, je vedela, da kaj bolj intenzivnega in dobrodošlega ne bi mogla doživeti. Živčni končiči v njej so podivjali, mednožje jo je od pohote srbelo in kadar tam ni bilo njega, je kar sama poskrbela za svojo nenasitno muco. Rad jo je opazoval z razdalje pri tem. Ponosno se je držal za tiča na drugi strani postelje in gledal, kako se samozadovoljuje. Česa takšnega ni počela še nikoli in verjetno niti ne bo. On je bil nekaj posebnega. Ob njem se je povsem sprostila in postala neka druga oseba. Postala je požrešna potrebnica, ki je bila v njej skrita celo življenje. Sprejela je celo vibrator, ki ji ga je prinesel na njun prvi vroči zmenek. Da sta se dobila ni bilo nobenega dvoma, kajti spletna klepetalnica, kjer sta se spoznala, je bila namenjena prav temu. Niti za trenutek ni pomislila na koga vse bi lahko naletela. Nekaj v njej se je enostavno premaknilo in ženska s tiči v očeh je pričela lesti iz njenega telesa.  Zdaj je bila sama, na vseh štirih in napenjala zadnjico, da jo je pekočina spet opomnila na prejšnji večer.

Nastavila se mu je na vse štiri, z dlanmi objela ritnici in jih razmaknila. On je strastno pričel lizati njeno vlažno mednožje in potem celo ritko, poleg pa ječal, da jo bo raztrgal od potrebe. Komaj je čakala, da izpolni obljubo, čeprav menda ni verjela, da misli tako resno. Dvignil se je za njo in postelja se je pod njegovimi stopali precej upognila. Ko se je razkoračil in nekoliko počepnil, je lahko videla njegova kolena, ki so se znašla vzporedno z njenim trupom. Naslednji trenutek ji je oči vrglo na peclje, kajti brez vsakršnega opozorila je na vso moč priletel vanjo od zadaj. Želela je zakričati, a ni mogla. Njegove velike dlani so pričele udarjati ob napeti ritnici, a namesto, da bi se tega branila, ji je postajalo čedalje bolj všeč. Z vsakim novim naletom velikega, trdega tiča, je njena ritka prejela novo klofuto. Bolj jo je klofnil, bolj je bila potrebna nove.

Ječala je kot bi se ji zmešalo, vzdihovala in vzklikala njegovo ime. Pravzaprav nadimek s spleta. Sploh ni vedela, kako mu je zares ime. Zanjo je bil Adonis. To je bilo vse, kar je vedela o njem. In to, da ima nenormalno velikega tiča, katerega zna še kako dobro uporabljati. Ni več vedela ali jo zadnjico boli od tepeža ali pa ji je nemara tiča vtaknil v rit. Mešalo se ji je od pohote, od vseh tistih mešanih občutkov med jezo, bolečino in užitkom. Globoko v sebi je vedela, da si želi še tega in to tudi povedala. Ni je štedil in še naprej redno udarjal po rdečih ritnicah, ki so počasi postajale že vijolične. Svojega velikega tiča je nekajkrat vzel iz nje in ga na mah zabil nazaj. Potem se je nekaj časa zabijal vanjo in ponovil. Sama sebi ni mogla verjeti, da ga je nagovarjala, naj ji ga da še v ritko. "Veš, da bom ljubica ... veš, da bom ..." ji je odvrnil in vzel mokrega korenjaka iz njene muce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.