Magazin
901 ogledov

Bolje pozno kot nikoli

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Na vseh področjih sem prednjačil med svojimi vrstniki. Ti so se samo zabavali in popivali, jaz pa sem spoznaval svet, se učil o njem, vedel veliko o vsaki stvari, nekje pa sem bil daleč zadaj za vsemi.

Pri seksu.

Vsi so že nekaj let, bolj ali manj uspešno, namakali svoje korenjake, samo jaz sem ga imel pri dvajsetih še vedno na suhem. Seveda je šel ničkolikokrat skozi desnico, a to ni bilo to. Čeprav je sosedova Joža odkrito gledala za menoj, pa ji kaj dosti časa nisem namenjal. Raje sem se ukvarjal z znanostjo in delom, kot pa da bi se končno prelevil v pravega moškega. Še dobro, da je bila Joža vztrajna, sicer je vprašanje, kdaj bi ga uspel spraviti kateri med noge, če sploh.

Bilo je pozno popoldne, še vedno precej toplo, ko je prišla v našo hišo. Vsa ostala družba se je zopet potepala po lokalih, Joža pa se je še enkrat odločila vreči vabo. Rekla je, da se doma dolgočasi in bi šla rada na sprehod. Nekoliko nejevoljen sem vseeno pristal in po nekaj minutah sva bila že kar precej daleč od hiše. Krenila sva v hrib in govorila o nekem Tinčku, ki je zabredel v težave, ko je položil prijateljevo dekle. "Tebi se to verjetno ne more zgoditi?" me je hinavsko pičila. Skomignil sem z rameni, nato pa je okoli mojega pasu prišla njena roka.

Otrpnil sem in premikal le še noge, ki so me nosile v hrib, Joža pa je še bolj konkretno potisnila navzven svoje velike joške, ki so bile sanje marsikaterega junca na vasi. Vso pot me je dražila in do doma sem komajda prišel, saj mi je

Vro%C4%8Da, seksi, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

ves čas stal pokonci. Zagotovo je opazila nabreklino, ki se je ni dalo skriti, a je ostala tiho. Zato pa ni imela prav nobenega namena oditi domov. Kar sama se je povabila naprej in se po domače vrgla v mojo posteljo. Bila sva sama, a vseeno se me je nalezel strah pred neznanim.

 

Potegnila me je za roko, da sem sedel k njej, nato pa me naravnost vprašala, ali mi je kaj všeč. No ja, všeč mi je že bila, ampak na tisto, kar je imela v mislih, vsekakor nisem bil pripravljen. Plezala je po meni, s svojimi joški drgnila obme, pohotne roke pa tlačila za pas mojih hlač. Bil sem potreben in preplašen hkrati, saj tega še nisem počel, če pa bi vedel, kako lepo je, bi to verjetno počel vsak dan. Rekla mi je, naj se naslonim nazaj in uživam. Vedela je za mojo nedolžnost in že dolgo časa prežala na priložnost, ko bi temu naredila konec. Tokrat ji je vendarle uspelo in je prišla do mojega trdega korenjaka.

Ko se je proti vrhu nabreklega uda bližala s svojimi polnimi ustnicami, me je bilo na smrt strah in še dobro, da mi ni skočil skupaj. Vedel sem, da dolgo ne bom zdržal tistega, o čemer sem sanjal že leta in ga pri tem gonil na roke. Prav nič mi ni bilo do tega, da bi jo že po nekaj sekundah razočaral in ji celo prišel v usta, a prav to se je zgodilo. Zdelo se mi je, da mi prihaja pol ure, saj kar ni in ni hotelo prenehati, ona pa je zadovoljno momljala in sesala brizgajočo zverino. Srce mi je povsem ponorelo, ritnici pa sta mi skrčeni lebdeli nad posteljo. Ko se je vrnila iz kopalnice, mi je še vedno stal kot zmešan, ona pa je nasmejana odpela svoje hlače in si jih spustila na tla. Spravila se mi je v naročje in me vprašala, ali prvikrat vidim mucko v živo.

Če ne šteje češplja sosedove Mine, ki sem jo ponesreči videl še kot majhen otrok, je bila seveda prva. In kako zelo lepo je imela. Niti dotakniti se je nisem upal, zato pa ona ni bila nič kaj zadržana in je samozavestno z njo sedla na mojega korenjaka, ki je prvikrat v življenju občutil vročino pohotne češpljice okoli sebe. Bilo je čudovito, nepredstavljivo in tistega trenutka ne bi zamenjal za nič na tem svetu. Čeprav mi je prej močno prišlo, pa to ni bila ovira, da mi ne bi prav kmalu še enkrat. Videti je bilo, da to Joži zelo zabava, saj kar ni in ni odnehala, vse dokler ni nekdo zapeljal na dvorišče in za tisti dan prekinil učno uro čudovitega sveta spolnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.