Magazin
883 ogledov

Boljši kot kreditna kartica

Žurnal24 main
Tomaž je vsaj dvakrat na teden prišel pome in me kam odpeljal. Hodila sva na izlete, potovanja v tujino, skoraj vsakič pa tudi po nakupih. Nakupovala sem predvsem jaz, plačeval pa je on.

Bil je boljši od kreditne kartice, saj zanj ni bila pomembna nalepka za kartice na vratih, kajti vse je plačeval v gotovini. Tomaž je bil čisto nor name, jaz pa sem mu zvečer pustila poljubljati svojo mucko in se kako uro igrala z njegovim korenjakom, ki nikoli ni ostal nepotešen. Tak odnos mi je bil všeč, saj je bil poročen, jaz pa z njim nisem imela namena živeti. Je pa bilo lepo oditi v kake tople kraje, kadar je bilo pri nas mrzlo, in se med popolnimi neznanci naslajati ob vsem dobrem, kar mi je lahko ponudil. Denar zanj ni bil problem, saj je vodil uspešno podjetje in zelo veliko zaslužil. Spomnim se najinega poslovnega potovanja po Evropi, ko sva bila vsak dan v drugi državi. Posloven je bil eno uro, ostalo pa je namenil meni in mojim potrebam. Vsak dan sem bila oblečena drugače, odkrivala nove modne muhe, dobro jedla in pila, zvečer pa v hotelski sobi pokazala, kaj vse znam brez obleke.

Priredila sem mu pravi striptiz ob zapeljivi glasbi, v sobo vstopila v erotičnem perilu, ki je potem prav počasi padalo z mene. Seveda mi je tudi to kupil on in ne bi bilo pošteno, ko mu tega ne bi privoščila. Sedel je na zofi s pokončnim tičem v roki, ki me je vnovič opomnil, zakaj pravzaprav sploh hodim z njim. Brez sramu si ga je drgnil pred menoj, jaz pa sem brez sramu odmetavala krpice s sebe. Ko sem odvrgla tangice, je iztegnil roke proti meni in me prijel za boke. Potegnil me je k sebi, nato pa takoj prislonil ustnice na mojo muco in iztegnil svoj dolgi jezik po celi češplji. Še nekoliko bolj sem stopila narazen in se z dlanjo uprla na njegovo glavo, ki je vse hitreje krožila tam spodaj. Te zadeve je zares obvladal in nikoli mi ni bilo težko sodelovati pri tem.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Stokala sem, saj sem vedela, kako zelo všeč mu je to, in ga spodbujala, da je zelo dober, ter nastavljala svojo pohotno češpljo proti njemu. Nato sem se obrnila naokrog in se mu nastavila z ritko. Sklonila sem se naprej, vse dokler z rokama nisem dosegla tal in mu jo napela pred obraz. Čeprav ga nisem videla, sem skozi njegove gibe čutila pohoto, ki je valovala v njem. Grabil me je za napeti ritnici, ju vlekel narazen, z jezikom pa polnil pohoto pod njima. Kadar je z jezikom prodrl v muco, sem se vedno spomnila sosedovega Joža, s katerim sem prvikrat doživela spolno izkušnjo. Imel je tako majhnega, da ga je bilo čutiti precej enako kot Tomažev jezik. Ubožec se zaradi tega niti poročil ni, saj so se mu vse ženske smejale, ko so videle, kaj ima v hlačah. Sicer pa sploh ni slab fant in verjamem, da se bo enkrat našla kakšna zanj. Moj Tomaž pa je imel med nogami pravo zverino in ni se mi bilo treba bati, da ga ne bi pošteno dobila.

Kar v tistem položaju sem ostala, on pa je vstal za menoj in že pri tem precej močno klofnil po razmočeni muci s svojim velikanom. Javknila sem bolj od presenečenja kot česa drugega, nato pa nekoliko počepnila, da je lažje prišel zraven. V dveh sekundah ga je imel celega v mokri češplji in z rokama grabil za ritnici pred seboj, ki sta mu nudili čudovito oporo. Nabijal me je z vso močjo in počasi mi je začelo zmanjkovati ravnotežja, zato sem šla raje na kolena.
Ves čas je glasno hvalil mojo lepo postavo in dejal, da bi bil na meni 24 ur, če bi se dalo. Ponavadi mu je prišlo prej kot meni, a me to ni motilo, saj je kasneje vedno poskrbel še zame. Za orgazem in seveda moje potrebe po nakupovanju.
Nekoč sva seksala celo v kabini za preoblačenje, on me je držal za usta, da me ne bi slišali nakupovalci, ki so čakali v vrsti, in mi korenjaka pritiskal od zadaj, a to je že druga zgodba.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.