Magazin
32 ogledov

Bralka: "Končalo se je z bruhanjem"

moški, pivo Shutterstock
Da, zmenek z opitim moškim ima vse možnosti, da se konča katastrofalno. Tudi z bruhanjem. Današnjega z vami deli naša bralka, če ste kaj podobnega doživeli tudi sami, pa nam le pišite in se potegujte za privlačne nagrade.

Pred dobrimi štirimi leti, ko sem imela 25 let, sem bila samska in malo razočarana nad moškimi, sem se odločila, da preizkusim malo sreče v spletni klepetalnici za spoznavanje. Zaklepetala sem se s simpatičnim fantom s podeželja. Bil je preprost, znal se je pogovarjati, tako da sva se kmalu odločila, da se spoznava tudi v živo. Zmenila sva se za pijačo v Ljubljani.

Bilo je res vroče poletje in jaz sem se vsa navdušena od pričakovanj dobila s tem fantom, ki mu bom rekla kar Marko. Ko sva se končno spoznala, se mi je zdelo, kot da ni ravno pri pravi oziroma da je malce pod vplivom opojnih substanc hmeljevega napitka.

Ko sva se le odločila priti do lokala in ko sva naročila pijačo ter je od tega minilo le nekaj minut, Markov želodec očitno ni več mogel zdržati od tistih prejetih hmeljevih sokov. In vsa romantika je izginila v sekundi.

Seveda sem mu pomagala priti do avtomobila, kjer sva poklicala njegove kolege, da so ga prišli iskat in ga varno odpeljali tja, kjer je bil doma.

Bralka Tjašika

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.