Magazin
35192 ogledov

Brez sramu: Britney Spears objavila kup svojih povsem golih fotografij

britney
Zvezdnica Britney Spears je po tem, ko je sodišče razveljavilo skrbništvo očeta pevke Britney Spears nad njenim premoženjem, na Instagramu objavila kopica svojih fotografij, na katerih je povsem gola.

Sodnica Brenda Penny je v sredo v Los Angelesu začasno razveljavila skrbništvo očeta pevke Britney Spears nad njenim premoženjem, ki ga je imel od leta 2008. James Spears je sicer prošnjo za razveljavitev skrbništva vložil 8. septembra. Sodnica je dejala, da se bo dokončno odločila 12. novembra.

Sodnica je menila, da je trenutni položaj za pevko nevzdržen. Britney Spears v postopku ni sodelovala, James Spears pa se ga je udeležil na daljavo, vendar ni govoril.

James Spears je imel od leta 2008 do leta 2019 skrbništvo tudi nad osebnimi odločitvami pevke, od leta 2019 pa le še nad njenim premoženjem. Nad osebo Britney Spears ima skrbništvo sodno imenovana profesionalka Jodi Montgomery, ki se je strinjala, da se njeno skrbništvo neha.

Britney že večkrat prosila sodišče za razveljavitev skrbništva. Tako pevka kot njeni oboževalci, ki so se tudi v sredo v velikem številu zbrali pred poslopjem sodišča, menijo, da je skrbništvo, ki je bilo uvedeno po več pevkinih živčnih zlomih, "kruto in izkoriščevalsko".

Jamie Spears je v začetku meseca dejal, da je po "nedavnih dogodkih" vprašanje, ali Britney še vedno potrebuje nadzor sodišča nad njenim življenjem in posli. V vlogi sodišču je zapisal, da je Britney sodišču že povedala, da "želi nazaj nadzor nad svojim življenjem brez varovalk skrbništva".

Sama želi odločati o svojem zdravljenju in denarju, želi se poročiti in imeti otroka, če bi se tako odločila. "Skratka, želi živeti svoje življenje po svoji izbiri brez omejitev skrbnika ali sodišča," še piše v prošnji.

V zadnji mesecih je 39-letna Britney Spears sodišču dvakrat povedala, da je skrbništvo "zloraba" in ga pozvala, naj očetu odvzame vlogo skrbnika.

Njen odvetnik Matthew Rosengart pa je dejal, da bodo zaradi očetovega obnašanja resneje ukrepali. Pregledali bodo, kaj je počel, namignil je tudi, da bi morala policija preiskati navedbe o namestitvi prisluškovalnih naprav v hčerino sobo.

Britney Spears, ki je zaslovela že kot najstnica, od leta 2018 ni več nastopala, sodišču pa je povedala, da se na odre ne bo vrnila, dokler bo pod očetovim skrbništvom. Skrbništvo, ki ga je sodišče uvedlo za Britney, je sicer kompleksna pravna rešitev, ki se jo ponavadi uvede za zelo stare oziroma bolehne in slabotne ljudi.

 
Komentarjev 9
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 12:21 20.oktober 2021.

  Odločitev sodišča še ni dokončno znana, ona pa ga že biksa. Brihtna punca! Vsaj do zaključka postopka bi počakala.

 • lucrecia_vesna 15:50 03.oktober 2021.

  Ne pa zdaj v njeni starosti, da skrbi za njen denar. Namesto, da bi skrbel za odnos z družino in unuki.

 • lucrecia_vesna 15:49 03.oktober 2021.

  Oče je imel svoje interese,ki sigurno niso bili, ker se ona slika gola ali dela po svoje, bo verjetnost, da je hotel upravljat njene finance. Glede na to, da ima otroke je to njihovo premoženje Oče tukaj nima kaj iskati ...prikaži več naj si služi svoj denar ne pa izkorišča hčer, ki je že marsi kaj dala skozi. Saj slavni vedno imajo kaj. Ne pa da sodišče daje skrbnike, ni invalidna ali kar koli kar bi preprečilo njeno skrb zase in njeno premoženje. Če bi on bil Oče bi raje zanjo skrbel, ko je bila majhna ne