Magazin
41 ogledov

Budilka napove, kdaj boste umrli

budilka Kickstarter
Kickstarter je poln takšnih in drugačnih idej, med nepotrebne iznajdbe, a vseeno takšne, ki pritegnejo pozornost, pa lahko prištejemo budilko, ki bo uporabnike že zjutraj spomnila na kruto realnost.

Budilka alarmclock z retrovidezom na prvi pogled spominja na prve digitalne budilke, a da gre za novejšo različico, hitro pove barvni LED-zaslon z "zabavnimi" animacijami. A zaradi njih budilka vseeno ne izstopa. Naročnike, ki so budilko prek Kickstarterja že naročili in s tem zagotovili njeno proizvodnjo, je gotovo prepričalo dejstvo, da bodo z budilko dan začeli realno in (verjetno) pesimistično.

"Nič te zjutraj ne more zbuditi hitreje kot to, zaradi česar ponoči ne moreš spati. Budilka uporabnika že zjutraj opomni, da je življenje težko in da se je treba z njim spoprijeti na pravi način," pravi tim ustvarjalcev, ki si je zamislil budilko, ki bo uporabnike zjutraj seznanila z njihovim finančnim stanjem, številom prijateljev na Facebooku in celo tem, kdaj naj bi umrli.

Budilka prek brezžične internetne povezave deluje s pomočjo aplikacije, ki jo lahko naložite na pametni telefon, tablico ali računalnik. Aplikacijo lahko odvisno od tega, s kakšnimi podatki želite začeti dan, povežete z družabnim omrežjem, banko oz. aplikacijo, ki vam sporoča bančno stanje, zavarovanje in podobno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.