Magazin
15 ogledov

Čarobni dan bo!

deklica Shutterstock
Tudi na našo stran Alp je končno prišla zima, z njo pa Čarobni dan.

Po loteriji z vremenom in odpovedi dogodka prejšnji konec tedna bodo to nedeljo razmere za izvedbo Čarobnega dne v Kranjski Gori končno ugodne; po petkovi pošiljki snega se obeta sončna in zabavna nedelja. Na dogodku bodo lahko uživali prav vsi družinski člani, saj je program zelo pester.

Glasbeno na snegu

Da boste na snegu poskakovali v ritmu prijetne glasbe, bo med 11. in 15. uro poskrbel Glasbeni studio Osminka s svojimi pevkami in pevci, na odru pa se jim bo pridružila tudi Nuša Derenda. Program bo povezoval voditelj in komik Aleksander Pozvek, član imitatorske ekipe Radia Ga Ga.

Ugodneje v Ledeni park

Udeležbo na dogodku lahko potrdite z brezplačno spletno prijavo; ta vam prinaša tudi kupon za 50-odstotni popust (polna cena je 20 evrov) pri nakupu družinske vstopnice za Ledeni park v Kranjski Gori. Tam so poleg drugega na ogled do tri metre visoke ledene skulpture, katerih rdeča nit so zgodbe brez meja. Srečali boste ledenega Kekca z njegovo druščino, spoznali zgodbe o celovškem zmaju, rezijanski grdinici, kralju Matjažu in Petru Klepcu ter Krst pri Savici, poljubili boste lahko žabjega princa, zajahali ledenega konjička in se fotografirali z ledenimi angelskimi krili, poleg vsega tega pa boste lahko opazovali, kako te skulpture nastanejo.

Prijava sicer prinaša tudi popust za šolo smučanja, vendar le za tiste, ki so se prijavili do 21. januarja.

Vsa družina na smuči

To nedeljo lahko v sklopu prireditve Čarobni dan na smučišču v Kranjski Gori za ceno ene vstopnice smuča kar vsa družina. To pomeni, da boste za družinsko smučanje odšteli le 31,50 evra. Vse, kar morate storiti, je, da na spletni strani Carobnidan.si izpolnite prijavnico; tako pridobite kupon za sodelovanje v tej akciji (prijava vas ne obvezuje k nakupu).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.