Magazin
29 ogledov

Česa se moški bojijo v postelji?

Bo dovolj velik in dovolj dober? Žurnal24 main
Včasih se zdi, da moških v postelji ni strah ničesar. Delujejo samozavestni, nepremagljivi in sproščeni. A v resnici ni čisto tako.

Tudi oni se bojijo. Predvsem na začetku, ko je ljubezen še sveža, sive lase pa si delajo celo ob skokih v posteljo, za katere že vnaprej vedo, da se ne bodo ponovili. Kaj je tisto, česar se moški najbolj bojijo? No, nekatere strahove si delijo z ženskami.

Primerjava z drugimi moškimi. Vsak moški si želi biti najboljši ljubimec. Zato ga vsaka primerjava z bivšim ali bivšimi zaskrbi. Še huje postane, če pogosto lepo govorite o seksualnih predstavah svojega bivšega. In če o bivšem govorite, da je bil slab v postelji, ne bo dosti bolje – mislil bo, da boste tudi o njem nekega dne svet obveščali, da je bil zanič.

Da se vam bo njegov penis zdel premajhen. Podatki o povprečni velikosti penisa so različni, a moški raziskave o dolžini običajno skrbno spremljajo. Če imajo manjšega od povprečja, so zaskrbljeni vedno pred "prvo predstavo" in tudi kasneje. Večina moških namreč misli, da le veliki dobro opravijo delo. Večina žensk tega ne misli, saj so zanje važnejše druge stvari: tehnika, zapeljevanje, ljubkovanje, poljubljanje ...

Da ni dovolj privlačen. Moškim nikakor ni vseeno, kako izgledajo. In zdi se, da je vse več tistih, ki so obsedeni s popolnim telesom. Če imajo v postelji lepotico, slej ko prej pomislijo: "Kaj ona sploh dela z mano?" V nobenem primeru pa se nikoli (no, vsaj na začetku razmerja ne) ne smejte njegovemu trebuščku, dlakam in drugim "napakam", ki jih vidi samo on. Najstrožje prepovedano pa je smejanje – in kaj šele posmehovanje – njegovemu penisu. Pa čeprav prisrčno.

Prezgodnji izliv. Statistika opozarja, da večina moških zdrži dve do tri minute "čistega seksa", preden jim pride. Moški seveda hočejo, da bi trajalo dlje, a ker ne in kadar traja še manj, mislijo, da je žensko razočaranje veliko. Če zmanjka še ženski orgazem in če se to zgodi nekajkrat zapored, je zaskrbljenost še večja. V teoriji moški sicer vedo, kako zadržati izliv, a v postelji ni tako preprosto.

Odsotnost ženskega orgazma. Mnogi moški mislijo, da so edini krivci za ženski "neorgazem". Ko slišijo še za ženske, ki vrhunce doživljajo enega za drugim, ne morejo odgnati misli, da so slabi ljubimci. A krivdo za odsotnost njenega orgazma največkrat nosita oba. Ona, ker ni dovolj sproščena, razpoložena in/ali predana, on, ker se premalo trudi in preveč hiti. Spet je v teoriji vse jasno obema, a to še ne pomeni, da bosta doživljala hkratne orgazme kot v filmih. Zavezniki moških so njen ščegetavček ter njegovi prsti, jezik in ustnice.

Slaba predstava. Slaba posteljna predstava v celoti je groza vseh moških. Najbolj trepetajo vsakokrat, ko je prvič, še bolj pa trepetajo, če se jim je slaba predstava nekoč že zgodila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.