Magazin
20 ogledov

Čiščenje povod za odličen seks

Dobivala sva se kar v moji garaži, kjer sva se počutila varno. Žurnal24 main
Odločitev, da se z možem za konec tedna umakneva na vikend, se je izkazala za neverjetno popestritev najinega spolnega življenja.

Končno sem po dolgem času ujela lepo vreme za pospravljanje avtomobila. Ni pa mi šlo na roko dejstvo, da sva se z možem za konec tedna umaknila na vikend. Tam nisem imela vsega pri roki, sem se pa zato znašla po svoje. Sicer mi je vzelo nekaj več časa in moči, a se je na koncu vendarle izplačalo.

Kot kaže, se je izplačalo tudi mojemu Janiju. Očitno je bil pogled na mojo plešočo zadnjico preveč vabljiv, da bi se ji uprl. Z glavo sem se nahajala globoko v vozilu in čistila pod sedežem, ko sem za seboj začutila nekakšno otipavanje. Prislonil se je k meni od zadaj in užival ob božanju napetih ritnic, saj je vedel, da se mu tokrat na hitro nimam kam umakniti. Pa tudi dalo se mi ni. Menila sem, da se bo naslajal v moji nemoči nekaj trenutkov, nato pa bo odšel sedet na vrt. A ni.

Vedno dlje je začel potiskati svoje nadležne prste in že je grebel po mojem mednožju. Sicer preko trenirke, a sem vseeno že dobro čutila, da je precej resen v nameri, da me nategne od zadaj kar tam sredi dvorišča. V bistvu mi je kar godilo nekaj novega in pokvarjenega. Popolnoma sem prenehala z delom in se naslonila na roke. Prvič sva počela kaj takšnega in očitno je preizkušal mejo, do katere sme. Sprva je bil zelo začuden, saj ni pričakoval, da bom kar tiho in pri miru. Šlo mi je na smeh, ko se je popolnoma ustavil, saj sem si predstavljala njegov izraz na obrazu, kako razmišlja, v čem je stvar.

No, pa je počasi vseeno nadaljeval in za poskušnjo potegnil trenirko do mojih kolen in me začel božati po golih ritnicah. Zares me je močno vzburjal in v tistem trenutku sem mu želela povedati, da si ga neizmerno želim, toda bilo mi je nerodno. Lažje je bilo tiščati glavo pod sedež in se delati, da nimam ničesar s tem.


© iStockphoto

 
Čutila sem njegovo neizmerno navdušenje nad mojo ravnodušnostjo, saj mi je krepko pritisnil trdega korenjaka ob izpostavljeno žemljico, ki je postajala vse bolj sočna in željna akcije. Mislila sem, da mi bo slekel še spodnjice, pa jih je le močno potegnil vstran ter z drugo roko podrgnil navlaženo pipiko, ki že dolgo ni bila tako potrebna njegove pozornosti. Zares je bilo vse skupaj nenavadno, saj doma niti približno nimava podobnih dogodivščin. Očitno se mora človek vsake toliko res odpraviti stran od stanovanja, nekam na samo, da spet sprosti svoja čustva tudi za intimne podvige, kot je bil najin.

Prav uživala sem, ko je on za menoj ugibal, kdaj ga bom nahrulila, končno pa je ugotovil, da mi še kako paše in kaj hitro sem imela njegovega prodirajočega korenjaka v svoji poplavljeni muci. Všeč mi je bilo, ker sem lahko zavijala z očmi, pripomnila kakšno sočno in počela grimase, ki se jih običajno vzdržim, saj me tam daleč pod avtomobilskim sedežem, pač ni ne videl, ne slišal. Pošteno sem se morala nasloniti na prag, da me ni potisnil na drugo stran. Kolena so počivala na mehkem sedežu in prav nič se mi ni mudilo zaključevati, kar je bila doma vedno prvotna naloga. Želela sem si le še, da bi mi lahko prišel nekoliko bližje in me pohotno zagrabil za joške, kar je sicer zelo rad počel, toda tako, kot sem si tega zaželela tisti trenutek, si nisem še nikoli.

Njegovi naleti so postajali vse močnejši, spolna sla, ki je vrela v meni pa že nekaj časa preko vseh običajnih meja. Uspela sem se dvigniti z rokama na sopotnikov sedež. Pri tem so me zabolele prav vse kosti v telesu, toda preveč sem si želela nadaljevanja, da bi se pritoževala. Tudi njegove roke so zdaj končno lahko segle po mojih joških in jih gnetle, medtem ko sem od zadaj prejemala njegovega silaka v vsej svoji veličini in dolžini.

Bila sva čisto nora, saj sva to počela sredi belega dneva okoli enajste ure dopoldan, k sreči pa na vikendu. nimava nobenih sosedov, pa tudi obiskov ne, razen morda kakšnega gobarja. Neverjetno sem uživala in prihajala ob vse bolj glasnem stokanju, ki sem si ga vendarle privoščila, tik preden mi je prišlo. To sem mu dala jasno vedeti in verjetno je tudi to moje silno in nepričakovano vzdihovanje botrovalo temu, da me je že naslednji trenutek po celi zadnjici preplavil s svojim vročim pridelkom.

Tisti vikend je bil tudi kasneje še kako pester, zdaj pa sva doma in zopet je vse po starem. Sva se pa odločila, da večkrat odideva na oddih za konec tedna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.