Magazin
29 ogledov

Čokoladni konec tedna

čokoladni konec tedna Shutterstock
Danes in jutri v Radovljici poteka drugi Festival čokolade.

Ljubitelji čokolade bodo ta konec tedna prišli na svoj račun. V Radovljici namreč danes in jutri poteka Festival čokolade, katerega bogat in raznolik program bo navdušil oboževalce te sladke pregrehe. Festival se začne danes ob 9. uri s pokušanjem čokoladnih izdelkov in odprtjem sejma čokoladnic, končal pa se bo jutri ob 17.30 s šovom v atraktivnem mešanju pijač.

Delavnice za otroke

Poleg pokušanja najrazličnejših vrst čokolade in izdelkov iz nje se boste v teh dveh dneh lahko naučili, kako čokolado oblikovati, s katerimi jedmi in pijačami jo je najbolje uživati ter katere izdelke je mogoče iz nje narediti (in kako). Delavnice so namenjene predvsem najmlajšim, ker je število udeležencev omejeno, pa se je nanje treba prijaviti najpozneje eno uro pred začetkom.

Ko kuhajo mojstri

Odrasli se boste medtem lahko zabavali pri občudovanju kuharskih vragolij velikih mojstrov, preverili, kako spretno kuhalnice že vihtijo dijaki radovljiške srednje gostinske in turistične šole, si ogledali ulično gledališko predstavo, si naredili svojo čokolado ali pa se preprosto prepustili sladkanju.

Kuponi za pokušnjo

Festival čokolade se odvija na Linhartovem trgu in v Radovljiški graščini. Namesto vstopnine organizatorji ponujajo kupone za pokušnjo (en stane 50 centov, kupite pa lahko najmanj štiri), ki jih na stojnicah zamenjate za pokušanje čokoladnih 
izdelkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.