Magazin
4 ogledov

Cruise svetuje zakoncema Beckham

Družina Beckham je razpeta med Evropo in ZDA. Žurnal24 main
Tretjič poročen Tom Cruise rad deli nasvete o uspešnem zakonu. Tokrat sta ga morala poslušati njegova prijatelja, zakonca Beckham.

Igralec Tom Cruise, srečno poročen s Katie Holmes, svojima dragima prijateljema, zakoncema Davidu in Victorii Beckham, daje nasvete, kako obdržati trden zakon. Pojasnil jima je, kaj vse morata narediti, da lahko uspešno krmarita med delom in zasebnim življenjem.

Igralec je spodbudil Victorio, da se je odprla glede težav, ki jih ima v zakonu. Potem ko je Tom preživel večer z Davidom, se je odločil, da bo imel prijateljski pogovor o družinski prihodnosti tudi s Posh. Edini razlog je ta, da ima rad družino in jim želi pomagati.

Nasvet njej – stati mora ob svojem možu, če se odloči, da zapusti Združene države. Z njo se je pogovarjal o Davidovem staranju, njegovi nogometni karieri, pritiskih oboževalcev, osamljenosti in ločitvi od družine, kar vse posledično vpliva na njun zakon. Victoria se z njim strinja, saj je nedavni izlet na Sejšele njun odnos dejansko poglobil.

Victoria je s svojimi tremi sinovi ostala v Los Angelesu, medtem ko je David brcal žogo v Italiji. Po vrnitvi v ZDA se je soočil z jeznimi oboževalci, sam pa je negotov o svoji nadaljnji igri za moštvo LA Galaxy. Šušlja se, da si želi iti nazaj v Italijo ali Anglijo, da bi si lahko prislužil mesto v reprezentanci, ki bo nastopila na svetovnem prvenstvu naslednje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.