Magazin
195 ogledov

Dala bi mu v vseh možnih položajih

Žurnal24 main
Voda z jezera se je komaj slišno prelivala nekaj metrov stran od naših šotorov. Postavili smo kar tri, in prav v vsakem od njih se je pozno v noč odvijala intimna zgodba.

Samo in jaz sva se crkljala ob tistem povsem ob drevesih in prisluškovala, kaj se dogaja v drugih dveh. Šlo nama je na smeh, ko sva ugotavljala, čigavo ječanje je bilo pravkar slišati. Prav zabavno je bilo, saj je nekaj časa vzdihovanje prihajalo z leve, nekaj časa pa z desne strani. Razločno sem slišala Katjo, kako je svojemu Luki ukazala, naj ji poliže tamalo, takoj za tem pa začela ječati kot zmešana. Celo iz Majinega šotora je bilo ob tem slišati smeh. Končno sva tudi midva prenehala le prisluškovati in se še sama lotila podobnih zadev.

Bilo je prijetno toplo, zato mi ni bilo težko odvreči vse cunjice s svojega pohotnega telesa. Samo me je dodobra ogrel že pred tem s svojimi poljubi in spretnimi rokami, ki so obletavale moje telo. S prsti je bil ves čas v mojih spodnjicah in se igral z mucko, ki je poplavljala podobno kot jezero, ki se je prelivalo čez kamenje na obali. Iz sosednjega šotora je bilo še enkrat slišati Katjo, ki je sikala skozi zobe, kako dobro jo liže. Sprva so se mi njeni komentarji zdeli precej smešni, potem pa so me počasi začeli vse bolj vzburjati. Zdelo se mi je, kot da bi se znašla sredi snemanja najbolj pokvarjenega porniča vseh časov, in če bi tisti hip nekdo ponudil zamenjavo šotorov oziroma parov, ne bi oklevala.

(Foto: Shutterstock)

Še dobro, da je Samov jezik tisti hip prispel do mojega mednožja in je v medlem soju lunine svetlobe pogledal proti meni. Vse možne line na šotoru sva imela odprte, saj nama je obupno primanjkovalo zraka. Roke sem si potisnila pod glavo, še bolj na široko razprla svoje zares dolge noge in se prepustila užitku brez primere. Počutila sem se tako zelo pokvarjeno, da sem komaj čakala na trenutek, ko mi bo iz grla ušel kakšen krik. Ker je ravno takrat še enkrat zavpila Katja, sem še sama pristavila svoj monolog.

Samo je bil videti navdušen nad tem in še močneje posesal moj nabrekli gumbek med vlažne ustnice ter pritisnil nanj z vrhom svojega jezika. Veter se je nežno uprl v stene najinega šotora, da sem za hip lahko pogledala tudi proti sosedom, kjer so se podirali kar v soju luči. Lepo je bilo videti silhueto krasne ženske postave, ki se dviguje in spušča na moški ponos, ter tisto na drugi strani, ki se je na vseh štirih predajala svojemu ljubimcu. Huh, kako pohotna sem bila.

Dala bi mu v vseh možnih položajih, le zahtevati bi moral. Omamljena sem z glavo spet sunila nazaj, privzdignila zadnjico in se v pričakovanju prvega vrhunca začela nabijati na njegove prste in jezik. Vsa omotična od orgazma, ki je objel moje pohotno telo, sem se valjala po blazini, se obračala naokoli in mu pustila, da me je grabil za dojki, vrh katerih sta se razbohotili lepi bradavici. Poljubljal me je po napeti zadnjici, ko sem na vseh štirih obstala pred njim, se zibala naprej in nazaj, kot bi imela pravkar v sebi njegovega korenjaka in pohotno ječala, naj me napolni z njim.

Moja prošnja je bila uslišana in kmalu sem lahko v tesni in močno vzburjeni češplji pozdravila njegovega trdega velikana. Prodiral je kot za šalo, njegove močne roke pa so še vedno grabile za moje prsi. Prihajal mi je z njim povsem do konca, se tam nekoliko zadržal in pritisnil k meni, kot da bi želel najti še kak dodaten centimeter svojega veličastnega uda.

S prsti sem se zagrebla v podlogo pod blazino, odmislila polomljen noht in se ugriznila v spodnjo ustnico. Nato sem v nekaj minutah glasno izrekla marsikaj povezanega z njegovim živalskim nabijanjem proti moji zadnjici, ki je na koncu, pordela od njegovih klofut obležala pod njegovim bruhajočim ognjenikom bele lave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.