Magazin
2329 ogledov

Dala je šefu

seks pisarna Shutterstock
Pravilna poslovna odločitev v zadnjem hipu, je pomenila neverjeten zaslužek v časih, ko se vse krivulje obračajo navzdol.

Pa niti ne bi bilo tako nenavadno, če do nje ne bi prišla tajnica Kaja, ki je svojemu direktorju v trenutku navdiha predlagala neko navidezno neumnost. Direktor se je zamislil, naslednji dan stopil v akcijo in čez kak teden prihrumel v Kajino pisarno.

„Bomba si, Kaja!“ je vpil in jo objemal. Kaja je bila presenečena nad njegovim obnašanjem, pa čeprav jo je že ničkolikokrat objel ali poljubil na lice. Že dolgo je čutila, da ga privlači, a mu ni želela pokazati, da je tudi on njej všeč.

Preveč se je bala, da bi delila prijateljičino usodo. Prav tako tajnica, se je zapletla z direktorjem in po slabem mesecu ostala brez službe, ker ob sebi ni želel imeti zaposlene, s katero se postrani gledata po končanem razmerju.

Tokrat pa je direktor dal svojim rokam precej svobode. Njegove dlani so se kaj hitro znašle na Kajini zadnjici in od presenečenja jo je pognalo na nožne prste. "Šef!?" je vzkliknila in izbuljila oči.
Privijal si jo je k sebi in za trenutek bi prisegla, da ji s telesom boža prsi. Počutila se je skrajno nenavadno in prisegla bi, da se je celo nekoliko vzburila. Da le ne bi tega opazil on. Hitro bi lahko skozi srajco začutil njene nabrekle bradavičke, ki bodo v vsakem primeru vidne, ko se bo odmaknil od nje. Postalo ji je nerodno in ni vedela, kaj bi.

Točno to se je zgodilo. Stopil je korak nazaj, se ji hitel opravičevati in se s pogledom ustavil na njenem bujnem oprsju. "Kaja, tvoja ideja je bila fenomenalna!"

Razložil ji je vse podrobnosti in podpis pogodbe s podjetjem iz tujine, ki jim je zagotavljala vsaj pet let nemotenega dela. Še enkrat jo je pogledal v prsi in se nasmehnil. Potem jo je znova objel, a se tokrat ni dotikal njene zadnjice.

"Saj ne zameriš, kaj?“ se je še enkrat opravičil. "Kje pa,“ je odgovorila. "Le tako nepričakovano je bilo tole.“ "Torej nimaš nič proti?“ je zvito vprašal. "Proti čemu?“ "Da te včasih takole malce pobožam po tazadnji,“ se je nasmehnil. "Šefff?!“

Zaprl je vrata in se znova približal. Objel jo je, se ji bližal z ustnicami in jo brez opozorila poljubil na usta. Kljub šoku mu je vrnila poljub in kmalu sta se strastno mečkala na njeni mizi. Zdaj jo je še bolj pohotno grabil za zadnjico, potem pa jo nekaj časa pustil pri miru in se lotil prsi. Vedel je, da so velike, a v roki so bile čutiti še večje. Kar razganjalo ga je od potrebe in ves čas ji je skušal pokazati nabreklino v svojih hlačah. Njena roka se je končno znašla v njih in kot bi mignil jo je imel razkrečenih nog pred seboj na mizi. Krilo ji je potisnil navzgor in si jo vzel. Tako sladko je stokala, da mu je šlo ves čas na smeh. Oklepala se ga je okoli vratu, z nogami pa krilila za njegovim hrbtom. Še nekaj minut nazaj tako zadržana, zdaj pa prava potrebnica.

Nekoliko je odmaknil glavo, da jo je lahko opazoval z razdalje. Na obrazu je imela tako blažen izraz in njene lepe zelene oči so se ves čas vrtele naokoli. Počasi se je zabijal med njena stegna, z rokama počival pod razpeto bluzo na njenih velikih oblinah in tuhtal o nečem, kar si je želel že dolgo časa.

"Kaja,“ je šepnil in znova zarinil čvrstega junaka vanjo, da je tiho zastokala. "Mraz je v naših krajih in morda bi …“ potem se je izvlekel in ponovno počasi krenil proti njej, da ji je znova obrnilo oči. „Morda bi šla z menoj za kak teden v tople kraje? Zaslužiš si.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.