Magazin
46 ogledov

Dala je tipu, ki ga ni poznala

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Ura je vse bolj spominjala na pravi čas za kosilo, a se je Tadeja po naporni noči še vedno kobacala po postelji. Z roko je dosegla nekaj, česar ni pričakovala poleg sebe, zato je leno odprla oči.

V njen pogled se je naselil dvom. Kje je? Kaj počne tam? Kako je tja prišla? Pomela si je oči in se dvignila na komolce. V glavi je takoj začutila vrtoglavico in se raje spustila malce nižje. V mislih je na hitro prevrtela nekaj slik z včerajšnje zabave, potem pa vendarle odprla usta: "S tabo sem šla domov?" Tipček nasproti nje je prikimal in se ji nasmehnil. Ko je dvignila rjuho, jo je kar zmrazilo.
"Si me ti slekel?" ga je vprašala. "To pa ne," je odvrnil. "Sama si se, in to do golega, potem si šla v kopalnico, kjer si pod prho omagala, in ovito v rjuho sem te prinesel sem."

"Fak!" je zavpila in si z dlanmi pokrila oči. "Si me gledal?" je vprašala. "Hja, stran se že nisem obračal, kaj misliš?" Rjuho si je potegnila čez glavo in sestavljala film, ki se je v koščkih pojavljal v njeni glavi. "Sva ...?" je namignila. "Žal ne," je odvrnil. "Hotela pa si, hehe." Potem je vstal in odšel iz sobe. Pri vratih se je obrnil in jo povabil na pozni zajtrk. Tadeja je še vedno ležala pod rjuho in se oštevala. Pred časom si je obljubila, da se v podoben položaj ne bo več pustila ujeti. Pa se je. In to s tipom, ki ga je osvajala ves večer, potem pa zvrnila malce preveč šampanjca. Spomnila se je občutkov, ki so jo prevevali, ko ga je zagledala. Znova jo je prijetno zaščemelo med nogami in desnica ji je spolzela med stegna. Ni mogla verjeti, kako hitro se je vzburila. Zdaj ji je bilo žal, da ni ostala malce prisebnejša in končala noč, kot se spodobi.

"Zares nisva?" ga je vprašala naslonjena na kuhinjska vrata. Dvignil je pogled, ki je obstal na njenem prelepem golem telesu. Joškici je podprla s prekrižanimi rokami, da sta ji prav lepo stali in ga zvabili od mize. "Saj ni prepozno," ji je odvrnil s plamenčki v očeh. Bil je prepričan, da je za to že prepozno, a boginja Fortuna se mu je znova nasmehnila. Z dlanjo ji je šel prek hrbta in se ustavil na njeni zadnjici. Potem se je sklonil k njej in jo poljubil na vrat, nato pa z drugo roko segel med njene noge. Mislil je, da se moti, a se ni. Resnično je bila vlažna in očitno je za seboj v postelji pustil dekle, polno neizživetih sanj. Vrnila sta se v sobo in skupaj legla. V hlačah je na svojem nabrekajočem korenjaku kmalu začutil njene hladne prste. "Zebe te?" jo je vprašal. "So premrzli?" je odvrnila. "Ne. Paše mi."

Potem se je z usti odpravil raziskat izklesano telo lepotice, ki je prespala pri njem. Ljubkoval ji je premraženi bradavički, potem pa se z jezikom sprehodil po trebuhu in z usti objel več kot potrebno mucko. Tiho je zaječala in si čez glavo znova potegnila rjuho. Tokrat jo je on potegnil z nje in ji z vrhom jezika začel dražiti nabrekel klitoris. Bil je navdušen nad njeni grimasami in zato še močneje napadel. Potem se je nenadoma dvignil nad njo, spustil hlače in ji grozeče pomahal z velikim udom. Naslednji trenutek jo je napolnil z njim, da se ji je izza tresočih ustnic utrgal predirljiv krik, nato pa v enakomernih naletih prihajal vanjo vse globlje in globlje. Opletala je s svojimi rokami, si z dlanmi pokrivala obraz, kot da ne bi želela pokazati, kako ji je, a jo je par močnih rok zgrabil za zapestja in ji roke pribil na posteljo. Nikamor se ni mogla skriti in silne občutke, ki so privreli na plan ob njenem silovitem vrhuncu, je preprosto morala deliti z njim. S tipom, o katerem ni vedela skoraj nič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.