Magazin
403 ogledov

Dala sem Afričanu

Temnopolti moÅ¡ki črnec seks iStockphoto Žurnal24 main
Med sprehodom po stari Ljubljani sem zagledala črnega lepotca. Pogledi so privedli do pijače, ki se je končala v njegovem najetem stanovanju.

Mojega črnega lepotca sem spoznala med pohajkovanjem po starem delu Ljubljane. Sedela sem v lokalu nasproti njega in ga pohujšljivo gledala ves čas. Celo uro sem sanjarila o njegovem velikem črnem tiču ter kaj vse bi se dalo z njim početi. Očitno je to opazil tudi sam, saj me je po vseh teh pogledih celo povabil na pijačo. Takoj sva se ujela v polomljeni angleščini in se zabavala, kot bi se poznala že celo večnost.

Nato sva šla skupaj na sprehod ob Ljubljanici, ki pa se je končal v njegovem najetem stanovanju, kamor me je povabil pod pretvezo, da ima pač klimo in nama bo tam še najlepše. Brez obotavljanja sem krenila za njim in se mu ves čas nastavljala kot prava potrebnica. Takoj ko so se zaprla vrata, je bil že na meni. Čeprav je klima poskrbela za hladno ozračje, sva se hitro znebila vseh oblačil in se preganjala po sobi kot majhna otroka. Pogled mi je ves čas uhajal na njegove spodnjice, kjer se je več kot očitno skrival pravi piton. Obnašala sem se kot divja najstnica in ga ves čas grabila zanj, ko pa mu je bilo tega dovolj, je enostavno slekel spodnjice in se smejal mojemu presenečenemu izrazu.

Takoj mi je hitel razlagati, da zgodbice o dolgih črnih tičih niso le mit. Tudi sama sem se lahko prepričala, da govori resnico in mu padla pred kolena. Še vedno nisem mogla verjeti, da imam v roki tako velikega korenjaka, ki pa za nameček ni bil še niti v trdnem stanju.

Pogledala sem navzgor, kjer me je pričakal bleščeč nasmeh popolnih belih zob. Medtem je roka kar sama od sebe polzela po dolginu, ki je končno začel dobivati stoječo obliko. Ko sem pogledala k njemu, se mi je zdelo, da moja roka ni več pod mojim nadzorom, saj me je s črnim orjakom božala po licih in ustnicah. Te so se same od sebe počasi razprle in sesale velikana medse. Prav dosti ga v usta ni šlo, toda občutek to početi s takšnim primerkom ...

Bilo mu je všeč, kar sem počela, ni pa se mi zdel ravno preveč potrpežljiv. Razložil mi je, da z belo žensko še ni bil nikoli in da komaj čaka, da vidi, kako izgleda svetla češpljica. Legla sem na hrbet, segla po tangicah in jih potegnila s sebe. Nato sem razmaknila noge, ves čas pa sem opazovala njegove oči. Te so se kar zasvetile, ko je uzrl mojo gladko lepotičko, ki je bila prav vsak dan spodobno urejena. Navdušen je bil nad mojo tanko črtico, ki se je vila od vlažne špranjice navzgor.
 

© iStockphoto

 

Brez besed je legel med moja stegna in zdelo se mi je, kot da ne more verjeti temu, kar vidi pred seboj. Ni pa imel samo dolgega tiča, pač pa tudi izjemno dolg jezik, ki je začel neumorno opletati po moji vse bolj vlažni češpljici. Zares je bil navdušen nad mojo špranjico, ki je že nestrpno čakala na tiča svojega življenja. To sem mu tudi omenila, nakar je zlezel name in se ob moji glavi naslonil na svoje mišičaste roke. Enostavno morala sem pogledati navzdol, da bi videla, kako prejemam tiča svojega življenja. Izpolnjevale so se mi dolgoletne sanje in zares sem bila presrečna, da sem ga spoznala. Centimeter za centimetrom je vstopal vame in ko se je zdelo, da ni več prostora, je bil šele na polovici. Grabila sem za njegovo črno rit in si ga pritiskala k sebi, kot bi hotela, da bi šel skozme.

Bil je vesel moje pohotnosti, ki je sevala iz vsakega delčka mojega telesa, jaz pa sem si samo želela, da bi mu lahko hodila nasproti. Popolnoma zadovoljna sem bila šele, ko je sedel na robu postelje, jaz pa sem mu sedla v naročje. Končno sem se lahko nasadila, kolikor me je bila volja in njegovi globoki vzdihljaji so mi pravili, da tako še ni užival. Bila sem prava divja mačka, ki je ne more nihče več ustaviti. Bilo mi je vseeno, če mu že tisti hip prihaja in bom imela malega, luškanega mulata čez devet mesecev. Tako močno sem si želela končati na tistem orjaku, da me niti trije ne bi premaknili z njega. No, k sreči ni bil hitre narave in sem se lahko še kar nekaj časa igrala z orodjem pod seboj.

Kljub vsemu sem se utrudila in legla poleg njega, da bi se za pet minut malce oddahnila. Prižgala sem si cigareto, on pa je svojo dolgo kubanko vihtel v svoji levici. Začela sem uživati v pogledu nanj, kako si ga obdeluje kar sam in se naslonila na blazino, da bi ga lažje opazovala. Vmes sem tudi jaz začela drgniti po svoji češplji in zgodilo se je nekaj, česar prav zares nisem pričakovala.

Oba sva postajala vse glasnejša in zdelo se mi je, da me utegne orgazem presenetiti kar takole na prazno. Še prej pa me je prehitel črni lepotec, ki je salvo svoje vrele beline izpustil na moje stegno, nato pa še enkrat celo do samega popka. Takrat sem tudi sama zacvilila in se predala silnemu ugodju, ki je tisti trenutek preplavilo moje telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.