Magazin
664 ogledov

Dala sem parketarju

erotika strast zgodbica Žurnal24 main
Kot mati samohranilka se večkrat znajdem v položaju, ko moram opraviti kakšno moško delo. Ni mi težko, vendar vsega pač ne moreš znati.

Parketa seveda ne znam polagati, zato sem najela soseda, ki to počne za preživetje. Mlad fant, ki mi je že večkrat padel v oko, a sem se mu vedno odpovedala, mi je z veseljem priskočil na pomoč. Jaz pa ne bi bila jaz, če se ne bi želela naučiti tudi tega.

Bil je zelo potrpežljiv z menoj, verjetno tudi zaradi tega, kar je videl pred seboj. Videl je namreč mojo napeto ritko, ki sem jo tiščala v zrak, medtem ko sem se po vseh štirih plazila po tleh in sestavljala lesene deščice. Z veseljem mi je od zadaj sugeriral in nekajkrat celo odkrito namignil na to, da imam zelo lepo ritko.

Nasmehnila sem se pri sebi, a se še vedno delala resno. Godile so mi njegove opazke in poslej sem še bolj z veseljem opletala z ritko pred njegovimi očmi. Vedela sem, da mi je trenirka pošteno zlezla navzdol in da zelo dobro vidi moje seksi tangice.

Naučila sem se nekaj novega v življenju, a parketa sem imela za tisti dan dovolj. Hrepenela sem le še po parketarju. Sedla sva za mizo in si privoščila kozarec hladne pijače, vmes pa pokramljala o vsakdanjih rečeh. Ta malega sem imela v šoli, zato sem se počutila povsem sproščeno in samozavestno, celo v trenutku, ko mi je neposredno namignil na to, da bi me z veseljem še česa naučil.

Takrat sem prevzela pobudo jaz in mu odvrnila, da verjetno lahko tudi jaz njega česa naučim. Beseda je dala besedo, na koncu pa sem že sedela v njegovem naročju in mu slačila delovno obleko. Na vsak način je želel v kopalnico pod prho, zato sem se ponudila, da ga slečem, ko pa mi je dejal, da bi bilo lepo, če bi mu pomagala tudi pri miljenju, se mi je povsem odpeljalo.

zgodbica strast erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Šla sem z njim v kopalnico, ga celega slekla in največ pozornosti seveda namenila slačenju njegovih spodnjic. Moj Bog, kako lepega tiča je imel! S težavo sem ga pustila pri miru, da je šel pod tuš, nato pa ga presenetila, se slekla še sama in stopila v kabino. Kljub vsemu pa ni bil preveč začuden in je z veseljem prijel za moje boke ter me potegnil k sebi. Milila sem mu korenjaka, on pa je drgnil mojo potrebno češpljo, ki je bila kmalu deležna njegovih strastnih poljubov.

Noge so mi klecale, ko je z usti končal med njimi, in morala sem se prijeti za pipo, da ne bi padla. Oblivalo me je čisto zadovoljstvo, ko je z jezikom prodrl v pohotno luknjico, se z ustnico obregnil ob nabrekel ščegetavček in ga nato posesal med obe ustnici ter z jezikom zaplesal preko njega.

Pomislila sem na to, da se mi bo verjetno zmešalo, če bo tako nadaljeval, a bilo je tako zelo lepo, da mi je bilo povsem vseeno, kaj bo z menoj, da se le ne bi ustavil. Žal se je, a ne za dolgo.

Vstal je ob meni, mi prelizal dojki, ki sta se ponosno nastavljali pred njim, nato pa z desno roko prijel pod moje levo stegno in mi nogo dvignil do svojega boka, okoli katerega sem jo nato ovila.

V tistem trenutku je s svojim izjemnim korenjakom prodrl vame in mi pokazal, da je lahko celo lepše od sesanja nabreklega ščegetavčka. Nabijal me je ob steno, me poljubljal in grizljal po vratu, ki sem mu ga nastavljala, ter glasno obljubljal nebesa.

Njegove roke so se krčevito oprijemale mojih ritnic, njegov korenjak pa je brez premora polnil mojo malo pohotnico pod curki tople vode. Nohte sem mu zasadila v ritnico in takrat se je zabil vame do zadnjega milimetra, da sem glasno kriknila in se izgubila v vesoljnem orgazmu, ki je tisti hip že pošteno stresal moje telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.