Magazin
1856 ogledov

Dala sem zdravniku

seks Shutterstock
Vrata v skoraj popolnoma temno sobo so se previdno odprla. Niti najmanjšega šuma ni bilo zaznati, edina sprememba je bila svetloba, ki si je s hodnika utrla pot vanjo.

Za hip je osvetlila manjšo pisalno mizo, stol in kavč v kotu. Težko bi rekli, da je nekdo ležal na njem, a na hitro je bilo vsekakor videti tako. Vitka postava se je zmuznila skozi ozko lino svetlobe med vrati in jih zaprla za seboj. Morda je celo škrtnilo v ključavnici, če je, potem je bilo to zelo zelo tiho in previdno.

Nekaj časa se ni zgodilo nič. Tišino je vsake toliko zmotilo le nemirno dihanje prišleka, ki je še vedno stal pri vratih. Njegove oči so se počasi privadile na temo in svetloba zvezd na jasnem nebu, ki je prihajala skozi okno, je bila kmalu dovolj, da je videl obrise pohištva.

"Gospod doktor?" je plaho dejal prišlek. Sledili so mučni trenutki tišine v pričakovanju odgovora. Če je kdo bil v tisti sobi, potem je verjetno spal. Ali pa tudi ne. "Mhm," se je zaslišalo s konca, kjer je stal kavč. "Gledam te v temi, a te vseeno vidim, lepotička moja. In še vedno mi praviš gospod doktor?" "Tako sem navajena. Oprosti," je dejal ženski glas, zdaj že bližje njemu.
Začutila je njegove roke na sebi in se stresla od vznemirjenja. Že od sedme ure zvečer, ko je nastopila v nočno izmeno, je čakala ta trenutek. S poročenim zdravnikom sta bila v intimni zvezi že nekaj mesecev in obljubil ji je, da se bo ločil ter živel z njo. Bila je na dobri poti, da postane glavna medicinska sestra na oddelku, k čemur je pripomogel tudi on.

Njegove roke so se spustile pod njeno krilo, ji šle navzgor po nogah in se niso ustavljale niti za hip. Komaj je čakala, da se je dotakne tam vmes, da v njej znova prebudi potrebnico, ki ne more živeti brez njegovega junaka. Z njim bi se igrala celo noč, če bi le imela čas. Zato je tako težko čakala trenutek, ko bo naznanil ločitev od svoje žene.

V najboljšem primeru ga je imela na razpolago kakšno uro med nočnim dežurstvom in morda pol ure podnevi, ko sta šla na skrivaj nekam na kavo. Želela si je več. A za prvo silo je bila zadovoljna tudi tokrat. Spretni prsti kirurga so se že dokopali do roba njenih erotičnih spodnjic in jih počasi slačili z nje. Odvezala je vrvico, ki je na njej držala krilo, potem pa dopustila, da je to padlo na tla ob kavč. Legla je k njemu in ga poljubila na usta. Njegove dlani so objele njene jedre prsi in izgubila sta se v dolg poljub. "Saj si zaklenila?" se je nenadoma oglasil. "Mhm, samo na to mislim, ko grem k tebi."

Odpel ji je nedrček in z največjim veseljem objel goli dojki. Poljubljal jih je in božal, ona pa je medtem z mednožjem božala prebujenega junaka pod seboj. Z roko je segla pod sebe, da bi odmaknila odejo, potem pa še potegnila hlače z njega. Čvrst ud ji je napolnil dlan in kot vedno se je ukvarjala z mislijo, kaj naj najprej stori. Preveč je bila že potrebna, da bi lezla k njemu in mu nudila kar je imel najraje na začetku. Njene ustnice in jezik.

Božala ga je s svojo brezhibno urejeno muco, mu vlažna kazala, kako zelo ga potrebuje in sesala njegov jezik v usta. Še vedno ga je držala v roki, si z nabreklo glavico božala s kovinsko kroglico okrašen ščegetavček in tiho ječala v njegova usta. On ji je šel medtem z rokama za hrbet in prste zakopal med čvrsti ritnici. Ko je pričel s sredincem krožiti okoli tesnejše od luknjic, je sedla nanj. Lahko bi se prepustila orgazmu že takoj na začetku, a je želela priti skupaj z njim. Vedno mu je prišlo v njej in ta občutek se ji je zdel božanski. Trenutek, ko je vrelo seme brizgnilo iz njega in jo zalilo z vso silo. Pomislila je že, da bo, če se ne bo kmalu ločil, enostavno prenehala jesti tabletke. Podlo? Morda, a tako zelo si je želela biti z njim, da bi storila tudi to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.