Magazin
38 ogledov

Dalibor: "Moji strahovi so se uresničili"

Dalibor Brajdić Saša Despot
Dalibor o sostanovalcih, stanju v njegovi družini, Mireli in načrtih za prihodnost ...

Kdo v hiši je po vašem mnenju največji manipulator?
Klani so se naredili že na začetku. Največja manipulatorja sta Erik in Jasmin. Jasmin je Alenu celo pljunil v kavo. Pa tudi Grega naj bi meni pljunil v kavo, vendar tega nisem videl. Moji strahovi so se uresničili. Kot sem predvidel, so me nekateri stanovalci diskriminirali, a Big Brother ni ničesar naredil, da bi to preprečil ali kaznoval. Pogosto so me zmerjali s ciganom.

Vendar tudi sami niste ravno izbirali sredstev, ko ste prvi teden igrali provokatorja in do roba spravili Mirelo?
Ko sem to delal, sem se jokal. Če tega ne bi naredil, bi bil nominiran in zapustil hišo. To mejo sem si postavil, ker sem želel nalogo izpolniti. Erik je za to nalogo vedel in mi jo je želel preprečiti.

Kaj pa, ko ste prijeli Alenko za zadnjico?
To je bil hec. Alenka je prijateljica, zabavna in mi je bila res top v hiši.

Pa vam je bila katera izmed sotekmovalk všeč?
Ne bi o tem, ker bo iz ene besede prišlo milijon komentarjev.

Z Mirelo sta stakala veliko prijateljstvo, kaj pa menita o tem, da Marko ni vedel, da je Mirela oddana?
Jaz vam lahko samo povem, da je Mirela ob vstopu v šov povedala, da ima moža in da jo v studiu čaka prstan. Jaz sem to slišal, ne morem pa reči, da je to slišal tudi Marko. Povedal sem ji, da bi mu lahko bila mama. Ne, da se s tem nisem strinjal, želel sem le pomagati. Nisem bil za to, da je znotraj kaj med njima, saj ima doma otroka in moža. Ko sem jo vprašal, kaj bodo rekli oni in njena mama, sem dobil tak odgovor, da te teme nisem več načenjal.

Ste jo pripravljeni vzeti k sebi, če res ne bo imela strehe nad glavo, ko se vrne iz šova?
Tudi Mirela je hotela večkrat oditi iz šova, a se je po obisku spovednice nekako vedno premislila. Jaz jo vidim kot prijateljico in kot prijatelj ji bom pomagal. A k sebi je ne bom vzel, ima mamo in brata in lahko živi pri njih. Če so ji obrnili hrbet, je to njihova odločitev. Mislim, da si je Mirela, sploh s seks posnetki, naredila kar veliko reklamo. Kar je po eni strani plus in minus. Izgubila bo družino, a morda dobila dobro službo na ta račun.

Mislite, da se je res zaljubila v Marka?
Mirela je resno zaljubljena v Marka, zelo, zelo. Za njega pa ne morem govoriti.

Kaj pa pravite o romanci med Mašo in Erikom?
Maša je v resnici zelo dobra oseba. Eriko jo želi, vendar ne bo nič dosegel, ker ona neprestano govori o svojem fantu.

Po mamini smrti vi skrbite za mlajšo sestro, vas je močno pogrešala?
Ko sem prišel ven, je bila zelo vesela. Tudi jaz sem jo pogrešal, jokal in želel vmes že zapustiti šov prav zaradi nje, a me je Mirela prepričala, da ostanem. Mirelo res vidim kot pravo prijateljico, ki mi je stala ob strani in se kregala za mene. Poleg nje sem se res dobro razumel le še z Alenko in Klemnom.

Menda sta oče in sestra zelo težko shajala med vašo odsotnostjo?
Tudi danes težko shajamo. A imamo hišo, elektriko, vodo so nam izklopili. Ta mala dobi socialno pomoč, okoli 280 evrov in od tega živimo vsi trije. Oče je namreč državljan Hrvaške in službo težko dobi, sam pa se bom v kratkem prijavil na zavod za zaposlovanje.

Pogrešate mamo?
Zelo. Obljubil sem ji, da bom skrbel za sestro in dokler bom živ, bom to obljubo držal. Mamo pogrešam vsak dan, prejšnji teden bi dopolnila 56 let.

Kaj pa oboževalke?
Zelo veliko je zanimanja, tako na Facebooku kot v živo. Ko grem v mesto, se hočejo vsi slikati z menoj. Res se želim vsem zahvaliti, a ne želim prevelike pozornosti. Oboževalke so ponorele, a tako kot sem rekel v šovu, če bo Bosanka, potem ja! Želim si žene in družine. Če bi dobil službo, bi obnovil hišo in z družino živel doma, da bi bil blizu sestre.

Kakšni so načrti poleg iskanja službe?
Rad bi bil igralec. Če bi dobil tako ponudbo, bi jo sprejel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.