Magazin
811 ogledov

Dalmatinka odprtega duha

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že dve leti je v našem podjetju zaposlena Anđa, ki skrbi za red in čistočo v hiši in ves ta čas sem se že bojeval z mislijo, da bi jo zapeljal.

Postavna črnolaska iz Dalmacije mi je padla v oko že prvi dan, ko je prišla k nam, a takrat sem bil še srečno poročen, kar pa se je v zadnjih mesecih zelo spremenilo. Zdelo se mi je celo, da se je Anđa po moji ločitvi, za katero so izvedeli vsi, pričela drugače vesti do mene. Kar naenkrat je postala bolj zgovorna, se ustavljala v moji pisarni in me spraševala ali kaj potrebujem.
Vedno sem jo vljudno pozdravil in zanikal kakršnekoli potrebe, vse do tistega sončnega dne, polnega pozitivne energije, ko sem ji odvrnil, da potrebujem nekaj ljubezni. Tudi ona je bila dobre volje in ni zanikala, da bi mi pri tem zlahka pomagala.

Po službi sva odšla skupaj v mesto in v naslednjih dneh spletla precej tesne vezi. Vseeno pa takrat še zdaleč nisem pričakoval, da tako zelo tesne. Kot ponavadi, je vstopila v pisarno a se ni ustavila pri stolu za stranke pač pa najprej zaklenila vrata, nato pa pristopila k meni in mi sedla v naročje. Priznala mi je, da ne zdrži več in, da si noro želi biti z menoj. Kar tam?! V pisarni poleg šefove? Hja, ravno tam in tisti hip. Njeni poljubi so bili tako zelo strastni in iskreni, da me je povsem prepričala o svojih namenih. V očeh se ji je videlo, da je zaljubljena in si me močno želi, jaz pa sem se spraševal ali bi sam sploh kdaj storil ta korak, če ne bi bila lepotica tako odprtega duha. Zgrabila naju je silna pohota, ki je botrovala temu, da so se gumbi odpenjali kot za stavo in kmalu sem lahko preveril ali ima zares tako čvrste joške kot je trdil Jure, ko se je nekoč ponesreči naslonil nanje. Imel je prav.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Tako polnih, jedrih joškic še nisem imel v rokah in korenjak v razpetih hlačah je še hitreje nabreknil kot bi sicer. Globoko je dihala tik ob mojem ušesu, saj je ležala z glavo na moji rami, jaz pa sem s pogledom navzdol preko hrbta skušal ujeti njeni napeti ritnici, ki sta večkrat burili domišljijo zaposlenih. Celo Tamara, naša tajnica, je priznala, da ima fenomenalno ritko katero ji je kar nekoliko zavidala. Jaz pa sem imel to čast, da sem lahko prav tisto ritko naslednji hip ujel v široko razprte dlani in jo poln erotičnega naboja privzdignil, ter ponesel še globlje v svoje naročje. Oblečeno je imela le delovno haljo, pod katero so se moji prsti zlahka prebili, spodaj pa je imela, meni tako ljube, tangice. Pohotno sem grabil za goli ritnici, ju mečkal in sanjaril kako mednje prodiram s svojim čvrstim korenjakom.  A zakaj bi le sanjaril, ko pa sem vedel, da se bo prav to zgodilo v naslednjih minutah? Uspela je izbezati mojo zverino iz spodnjic, da se je ta postavila ponosno pokonci, nato pa je za trenutek pogledala navzdol in se nasmehnila.

"Lepega tiča imaš." Je dejala, nato pa prijela za rob svojih spodnjic in naslednji hip sedla nanj. Tako lepo, tesno in vroče je bilo v njej, da me je vročina na mah oblila po celotnem telesu. Sedel sem tam v svoji pisarni, za zaklenjenimi vrati, v naročju pa lepotička o kateri sanjari ves oddelek. Na skrajno izzivalen in pohoten način je mešala s svojo zadnjico na kateri sta ves čas počivali moji roki in se zibala naprej ter nazaj, nato nekajkrat zaokrožila z boki in zopet sedla nanj do samega konca. Njene oči so osteklenele, lica so ji povsem zardela, njen dih na koži mojega vratu pa je postal izredno vroč. Rad bi jo prijel za zares čvrste prsi, ki so se drgnile ob moj prsni koš, a bi potem moral izpustiti pohotno zadnjico, ki se je tako zelo lepo zibala v mojih dlaneh. Sredinec mi je ves čas uhajal mednju in medtem, ko sem se poigraval z mislijo, da grem z njim še dlje, je zaihtela na moje uho, da ji bo prišlo. In res ji je, sicer bolj po tiho, a njeno tresoče telo in ukrivljen pogled sta povedala vse.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.