Magazin
89 ogledov

Dan žena sva začela z jutranjim seksom

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Lani mi je dragi na ta dan že zjutraj v posteljo prinesel lepe rože. Bila sem presrečna zaradi njegove pozornosti in ga objela okoli vratu, da bi se mu zahvalila s poljubom.

Ta se je kar nekoliko zavlekel in postajala sem vse bolj zagreta za meni neobičajno jutranjo telovadbo. Potegnila sem ga nase in mu začela slačiti majico. Njegove dlani so polzele po mojem golem telesu, ki je še od prejšnjega večera pogrešalo spodnje perilo. Hlačke sem za hip uzrla na nočni omarici in se nasmehnila ob misli na to, kako so pristale tam.

Bil je nežen in ljubeč kot vedno, v meni pa je gorela želja po hitrejši verziji, zato sem ga brez opozorila zagrabila med nogami. Na obraz se mu je narisal pohoten nasmešek, kot bi se prezrcalil z mojega. Njegovi prsti so se nemudoma znašli na mojem oprsju, kamor so kmalu prispele tudi njegove ustnice, polne vročih poljubov. Sonce je iskalo pot skozi male luknjice v roletah in se z žarki nagajivo igralo okoli mojih oči.

Zadovoljno sem predla kakor mačka in se pustila razvajati svojemu ljubimcu, ki je z rokami in telesom preiskal vsak kotiček moje pohotne pojave. Vijugala sem po postelji kot kača na opoldanskem soncu, se mu nastavljala in z rokama poskušala doseči njegove spodnjice. Končno mi je uspelo, da sem jih potegnila z njegove zadnjice in je pod odejo pristal ob meni popolnoma gol. Njegovo toplo telo me je še bolj ogrelo, dotik njegovega korenjaka na mojem stegnu pa je v meni povzročil neverjetno pohoto.

seks par partnerja erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prijela sem ga v roko in se poigravala z lepotcem, ki je počasi nabrekal v njej, vmes pa tuhtala, kaj vse bi počela z njim. Izginila sem pod odejo in se prebila vse do vrha korenjaka, ki je že komaj čakal name. Nekajkrat sem nežno zdrknila preko rožnate glavice s svojimi našobljenimi ustnicami, ga poljubila in z vrhom jezika odmerila njegovo dolžino. Kar precej ga je skupaj in to dejstvo me vedno znova razveseli. Končno sem ga objela z usti, ga posesala, da je glasno cmoknilo, od zgoraj pa se je razširilo njegovo pritajeno ječanje. Tako seksi mi je, kadar takole nemočno prizna, kako lepo mu je, in mi da vedeti, da tisto, kar počnem, počnem izjemno dobro.

Tega nikoli ni skrival, tako tudi takrat ne. Čutila sem, kako me boža po glavi skozi odejo, jaz pa sem si jemala korenjaka vse bolj in bolj, dokler ni začel v usta izginjati v vsej svoji veličini. Z nogama sem se obrnila k njemu, da bi mu ponudila pogled na svojo rožnato lepotičko. "Ohoho!" je vzkliknil. "Tudi jaz dobim danes rožico." Pa še kako vesel je je bil. Njegove vrele ustnice so jo zažgale, njegov jezik pa razprl, da sem si v hipu zaželela debelega in velikega korenjaka v njej.

Vseeno sem zdržala še nekaj časa, se igrala z lepotcem pod odejo ter uživala v sočnih poljubih, ki so deževali po moji ljubki, gladki češpljici. Nenadoma se mi je zahotelo, da bi ga z usti pripravila do orgazma, toda potem bi bilo zabave konec. Bil bi potešen, jaz pa tečna in potrebna še naprej. Raje sem se samozavestno postavila na vse štiri, potegnila odejo s sebe in ga pogledala nazaj. Zardel v lica je skočil pokonci, se z desnico prijel za debelo batino in jo ponesel k moji napeti ritki. Vstopil je v razmočeno mucko, za hip zastal, ga potegnil iz nje in še enkrat zarinil vame. Tokrat globlje in močneje, da sem kriknila od ugodja, glavo zakopala v rjuho, z rokama pa segla nazaj po svoji zadnjici.

S prsti sem pohotno razmaknila ritnici in še bolj privzdignila ritko, da sem ga lahko čutila celega v vsem svojem obsegu. Na vso moč je naletaval od zadaj, ječal, da sem prehuda, da bi lahko dolgo zdržal pogled na lepotico pred seboj, in glasno oboževal tesno češpljico, v katero je zarival svojega korenjaka. K sreči dovolj močno in dovolj dolgo, da sem lahko občutila vso moč in lepoto neverjetnega orgazma, ki je eksplodiral v meni in me razmetal po že tako razmetani jutranji postelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.