Magazin
27 ogledov

Dane je najboljši ljubimec

Žurnal24 main
Kadar sva lahko, sva na hitro skočila v mojo garderobo, zaklenila vrata in se dajala dol na vse mogoče načine. Potrebna sem ga kot Sahara vode.

Dane me je med mojimi pevskimi nastopi vedno čakal v zaodrju, ne glede, ali sva bila doma ali pa v tujini. In prav je bilo tako, saj sem ga še kako potrebovala. Bil je moja inspiracija in klin za izbijanje treme, ki se me je pred nastopi lotevala. Kadar sva lahko, sva na hitro skočila v mojo garderobo, zaklenila vrata in se dajala dol na vse mogoče načine. Poslušalci so večkrat omenili, da se jim zdim po prvem premoru še boljša, z več energije in bolj sproščena.

Z vsemi je lepo, z Danetom pa je fenomenalno. © iStockphoto

 
Kako tudi ne bi bila, saj sem komaj čakala, da je bobnar Dean nakazal pavzo, ko smo se lahko šli osvežit, preobleč ali pa na stranišče. No, jaz pa sem takrat stekla v garderobo, kjer me je že čakal moj seksi Dane. Bila sva že vajena, da časa ni na pretek, in je tako romantika počakala do konca nastopa. Tisti hip sem si želela le njegovega čvrstega junaka, v rokah, med prsmi, med nogami, v ustih, skratka kjer koli. Bila sem ga potrebna kot Sahara vode in tudi on se nad mojo potrebo ni kaj dosti pritoževal.
V trenutku me je znal sleči, ali pa me popolnoma oblečeno rešil samo spodnjic. Bil je pravi čarovnik kar se seksa tiče in je znal iz nič narediti veliko in še več. Včasih sem samo utrujena od odra sedla na kozmetični pult, se naslonila nazaj in zamižala. V naslednjih sekundah sem med nogami doživljala pravi vihar in zares nisem vedela, kaj natanko imam tam.

Je to njegova roka, jezik, ali pa trda batina, katere sem bila vedno zelo vesela. Rad se je poigraval z menoj in mi vmes pravil, da je malce utrujen, saj je moral podreti že maskerko in dve poslušalki, a ga nisem jemala resno, čeprav sem ga že zares dobila, ko je nategoval Moniko, ki je skrbela za sceno.
Ne vem, zakaj, ampak nisem mu zamerila, celo pustila sem ju, da sta dokončala, sicer pa tudi sama nisem najzvestejša ženska na tem svetu.

Pred časom sem se med ropotijo dala dol z našim tehnikom Bojanom, ki je ves prestrašen gledal naokoli, da naju ne bi zalotil Dane. Celo tako prestrašen je bil, da mu zelo dolgo niti stati ni hotel kljub temu, da sem ga imela ves čas v ustih in da sem mu kazala svojo potrebno muco, na katero je položil tresočo roko. Spraševala sem se, zakaj je potem sploh šel z menoj, ko pa se je tako bal.


Moj čas med nastopi je vedno nabit s spolno energijo. © iStockphoto

 
Kakor koli obrnem, je še vedno najbolje z Danetom. On natanko ve, kaj počne. Ko zgrabi dekle, ji ni več pomoči in ve tudi, da ji bo zagotovo močno prišlo. Dane izžareva takšen seksapil, da se moja muca navlaži že, ko samo pomislim nanj in kako bi se ljubila z njim. Je izjemen v vsem, kar počne, ne glede ali so to poljubi, lizanje, ali pa zgolj seks na načine, ki jih obvlada samo on.

Nazadnje sem klečala na tleh pred njim in mu odpenjala zadrgo. Tako se mi je že mudilo, da sem bila neverjetno nerodna, zato mi je pomagal. Odpel je zadrgo, prijel se je za tiča in mi ga naslonil na obraz. Tako prijetno topel je bil, da bi ga lahko ljubkovala ves večer, a časa za to nisem imela, saj me je že čez nekaj minut čakalo nadaljevanje nastopa. Prav na hitro sem ga skrila v svoja mala usta in ga kljub svoji navidezni drobnosti, posesala celega povsem do konca. To zame ni bila nikakršna težava, saj to zelo rada počnem in me v bistvu močno vzburja, pa še fantje so zaradi tega potem ubogljivi kot mali mucki. Naslonjen na veliko ogledalo je lovil sapo, ko sem mu življensko moč sesala skozi velikega tiča v mojih ustih. Vedela sem, da mi že pošteno zmanjkuje časa, zato sem si vmes dvignila oblekico do bokov, potipala premočeno češpljico, kjer med nastopi večkrat ni bilo spodnjih hlačk, nato pa sem nenadoma vstala in ga podrla na ozek pult, ter zajahala njegovega korenjaka. Kljub neudobnemu položaju se ni prav nič pritoževal, saj je imel na svojemu prijateljčku vročo in potrebno muco, ki ga je goltala od vrha pa do dna samega korena. Z desnico sem vsa vzburjena segla nazaj pod svoji ritnici in preverila stanje na samem kraju dogodka.

Ugotovila sem, da se mu je mošnjiček popolnoma skrčil in boleče privil oreščka, ki ju je nosil. Dane je zavijal z očmi in me grabil za ritnici, mi prst potiskal v danko, jaz pa sem skakala v njegovem naročju, se nabijala kot nora in popolnoma preslišala trkanje po vratih. Bil je Dean, ki je norel, saj smo že zamujali nadaljevanje nastopa. Vedel je, kaj počneva, a enostavno ni imel izbire. Zdel se mi je tako razkačen, da sem pomislila že, da vdira v garderobo. Po eni strani pa mi je bilo popolnoma vseeno, saj mi je bilo tako lepo in čutila sem, da me po vsem telesu že pošteno žgečka. Takrat sem bila že zelo blizu vrhunca, katerega pa zaradi Deana prav gotovo ne bi zamudila nikoli v življenju, pa četudi vdre v garderobo in me nategne še on. V takšnih trenutkih se šele zavem, kakšna cipa sem, toda predvidevam, da bo s časom minilo, čeprav si ne želim izgubiti tistega občutka pohotnosti in potrebe po trdem tiču, saj je enostavno prelepo sedeti na njem, ali pa ga morda samo ljubkovati, vse dokler te ne pobeli z vročo belino iz svoje notranjosti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.