Magazin
26 ogledov

Darila, ki jih nikoli ne poklonite svoji dragi

darilo ženska darila Shutterstock
Ni preprosto najti darilo za ljubezen svojega življenja. Lahko pa naštejemo par stvari, ki ji gotovo ne bodo všeč.

Darilo za otroka

Mogoče se vam zdi, da je plišasti medvedek dobro darilo za žensko. Pa vendar je sin to podaril svoji 15-letni izbranki. Držite se pravila: če bi bilo darilo všeč vaši petletni nečakinji ali hčerki, darila ne kupite svoji dragi.

Oblačila

Ženska ima pri izboru oblačila lahko veliko meril. Materiali, velikost in barve so lahko vaši sovražniki. Seveda ji ne želite kupiti oblačila, ki ji bo dve številki preveliko, zato ta izbor prepustite njej. Bolje je, da ji kupite bon v njeni najljubši trgovini.

Kuhinjski pripomočki

Ta darila kupite samo, če je ženska obsedena s kuhanjem in kuhinjo ter obožuje kuho in peko. Palični mešalnik, mikrovalovna pečica ali posoda v njej ne bodo prebudili romantičnih občutij. Če ne pričakujete, da bo skočila od veselja, ji tega nikar ne kupujte. Takšno darilo lahko vaša draga razume kot napeljevanje na slabe kuharske sposobnosti.

Darilo, ki je namenjeno vam

Če želite, da vzljubi vaš hobi, ji vseeno ne kupite nečesa v povezavi z njim. To darilo je za vas in ne zanjo. Mogoče je, da bodo njene palice za golf ostale zaprašene. Če želite, da nekaj počneta skupaj, ji kupite vstopnico za koncert njenega najljubšega izvajalca. Tako ne morete zgrešiti.

Spodnje perilo z božično tematiko

Mogoče vam je všeč, da se za božič obleče v poredno Božičko, ampak ni nujno, da bo z vami delila to navdušenje. Seveda pa ne želite, da perilo pristane v kotu omare. Priporočamo, da izberete spodnje perilo, ki ga bo nosila večkrat, eksperimentirajte z materiali, tudi kakšna čipka ni odveč.

Vstopnica za fitnes

Tudi če je zagreta športnica, si ne želi članstva v novem fitnesu. Če bo to darilo dobila od vas, bo lahko razumela, da vam nekaj na njeni postavi ni všeč. Bolje je, da rezervirate hotel v gorah in se odpravita na pohod ali kolesarski izlet.

Paketki

Okoli božiča nas po trgovinah čakajo paketi, ki vsebujejo nekaj stvari in so kot nalašč za kupovanje v zadnjem trenutku. To darilo je dobro za poslovne partnerje ali kakšnega oddaljenega sorodnika, gotovo pa ne za vašo drago. Če si že želite podariti paket, ga naredite sami. Izberite izdelke, ki jih uporablja, saj tako ne boste zgrešili.

Komentarjev 1
  • Ziher 08:10 24.december 2013.

    Hvala za nasvet. Sem ji glih hotel kupiti nov avto, pa se zdaj bojim, da bo mislila, da ne maram, da se je vozila z menoj.