Magazin
21 ogledov

Dekleti sta ga omolzli

null Žurnal24 main
Boris si je v Nemčiji privoščil intimno zabavo s čudovitima dekletoma, ki sta njegovo pohoto izkoristili. Za pohotne poteze sta pričakovali dobro povračilo. In ga tudi dobili.

Boris je vikend preživel s prijatelji v Nemčiji in zvečer so se seveda namenili malce pohajkovat po mestu. Posedanje po lokalih jim je že malce presedalo in padla je ideja glede intimne zabave. Navdušeni so se odpravili na pravo mesto in končali vsak v svoji sobi. Boris, ki je imel pri sebi največ denarja in ga je ves čas tudi potiskal v ospredje, pa si je izbral kar dve dekleti. Ena je bila čudovita mulatka, druga pa bledolična Ukrajinka pohotnega pogleda.

Najprej je moral na mizo položiti stotaka, da se je zabava sploh lahko pričela, in dekleti sta zares obvladali svoj posel. Medtem ko sta se malce manj zahtevna prijatelja zabavala vsak s svojo izbranko, pa se je Boris predajal dvema, ki sta ga dobesedno molzli. Malce med nogama in precej po denarnici.

Na pol goli sta lezli po njem in ga zavajali z raznimi dobrotami, ki sta jih ponujali, a za vsako sta si želeli malce doplačila. Ko ga je na primer mulatka poljubila na intimni del, je želela za kaj več vsaj še petdeset evrov in vzburjenemu Borisu to seveda ni bil problem. Celo stotaka je potegnil ven, da bi le pošteno namočila svoje našobljene ustnice in jih obesila okoli njegovega korenjaka, ki mu je pošteno stal pokonci.

Bankovec jo je zares močno stimuliral, saj je v naslednjem trenutku dobesedno požrla njegovega junaka in ob tem neznansko zapeljivo stokala in momljala. Boris je razsipal z denarjem, kot da ne bi bil njegov, in za vsako pohotno potezo potegnil iz denarnice bankovec. Njena bolj bledolična kolegica se je pri tem zadovoljno muzala, kot bi bila sama deležna česa podobnega. Seveda je Boris pričakoval, da bo tudi blondinka z usti krenila k njegovemu tiču, a se je motil. Delali sta vsaka zase in tudi služiti sta želeli vsaka zase. Tako je moral radodarni Boris zopet seči v denarnico in podmazati še Ukrajinko, ki je nato takoj rade volje izpulila njegovega korenjaka iz kolegičinih ust in ga potisnila v svoja. Boris je bil v nebesih, kajti kaj podobnega ni doživel še nikoli. Dekleti sta se pulili za njegovega tiča, si ga izmenjavali in divje sesali, vse dokler ni nemočen brizgnil po njunih obrazih.


© iStockphoto

 
Igre je bilo konec in dekleti sta se že pričeli brisati in oblačiti, Boris pa je panično pričel moledovati za še malo zabave. Razložili sta mu, da je konec, saj mu je prišlo, in to celo brezplačno na njuna obraza, kar sta sicer računali posebej. Seveda je bil Boris pripravljen takoj plačati še dodatno, da bi le ostali in mu ponudili še kaj več kot samo oralno obdelavo za lep kupček denarja.

Tisti hip ni bil sposoben razsodno razmišljati in je bil prej podoben zasvojenemu hazarderju kot pa pravkar potešenemu pohotnežu. Dekleti sta zavohali denar in nakazali, da imata posluh za njegove dodatne želje. Seveda je zopet razprl denarnico, še prej pa si je moral splakniti korenjaka v majcenem umivalniku. Ko se je vrnil, sta ga pričakali s kondomom v roki in mu ga želeli natakniti na tiča, ki je med tem precej uplahnil zaradi mrzle vode. Ker sta ga morali ustno postaviti pokonci, sta seveda ponovno zaračunali oralo, tokrat celo dvojno, šele nato sta lahko nadeli varnostno gumico nanj in nadaljevali z molzenjem pohotnega Borisa.

Podrli sta ga na hrbet, Ukrajinka pa ga je takoj zajahala. Boris ni mogel verjeti, da mora plačati celo za to, da lahko mulatki poliže češpljo, toda ker si je tega zares želel, je znova potegnil bankovec iz denarnice, da mu je čokoladna lepotica naslonila svojo češpljo na usta in jezik, ki je že migetal med ustnicama. Že po nekaj sekundah pa mu je v glavi preskočila misel na to, koliko tičev in jezikov je že rinilo po tisti češplji. Kljub temu, da je pošteno plačal, pa mu je šlo kar naenkrat na bruhanje in se je z obrazom obrnil vstran. Seveda dekletu ni bilo nič jasno, zato je sedla na rob postelje in se pričela oblačiti.

Ukrajinka je medtem divje poskakovala na njegovem nenasitnežu, ki pa je v drugo zdržal precej dlje in verjetno je imela že dovolj, saj je prijateljico nagovorila, da jo zamenja, kljub temu, da ji Boris tega ni plačal. Verjetno sta se domenili med seboj, tesnejša muca temnejše lepotice pa je odlično opravila svoje delo in Borisa pripravila do nove erupcije njegovega ognjenika.

Potem sta se na hitro pobrali iz sobe, Boris pa je ob preštevanju preostalih bankovcev ugotovil, da sta ga dekleti za dva orgazma oželi za celega tisočaka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.