Magazin
35 ogledov

Dekorativne stenske nalepke

1/13
Žurnal24 main
Notranja oprema interierja ni le pohištvo, pomemben del podobe doma je dekoracija.

Pri poslikavi sten se velikokrat zatakne ravno pri izvedbi, zato so v zadnjem času izredno popularni že izdelani motivi, natisnjeni na samolepilno folijo. Postanete lahko sam svoj oblikovalec. Vzemite si čas, poglejte naokoli in poiščite prazno steno ali drugo površino, ki lahko v kratkem v vaš dom vnese novo energijo.

Ne samo na zid
Nalepke niso primerne le za zidove, ampak za vse gladke površine, na primer za drsna vrata na omari, olepšanje vrat ali hladilnika. Nalepite jih lahko pravzaprav kamorkoli. Meja je le vaša domišljija. Uporabne so tudi zunaj, le njihova življenjska doba je tako krajša.

Lahko so unikatne
Pri izbiri barve in vzorca vam ponudniki ponujajo različne aplikacije, ki vam omogočajo spreminjanje barve podlage in barv nalepk. Nekateri pa vam izdelajo nalepke na podlagi vaših fotografij, tako da si lahko omislite kakšne popolnoma unikatne. Manjše, za večkratno uporabo lahko večkrat odlepite in ponovno prilepite ne da bi na steni za njimi ostal madež.  Slednje so primerne predvsem za otroške sobe, kjer lahko svojega malčka razveselite z novim motivom večkrat na leto.

Poglejte fotogalerijo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.