Magazin
610 ogledov

Denis je Laro pred kamerami spravil v jok

Lara Goršek Kos Planet TV
Denis je s svojimi komentarji nekdanjo sotekmovalko spravil v jok.

Denis Toplak in Lara Goršek Kos se že v šovu Kmetija: Nov začetek nista razumela najbolje. Očitno pa se njun odnos v dveh letih ni izboljšal, čeprav se redno srečujeta v oddaji Brez cenzure.

Ob tem, ko sta skupaj z voditeljico Špelo Grošelj komentirala obnašanje Zare, se je Lari videlo, da ji gre Denis pošteno na živce. Poleg tega se je opazilo, da je Laro zelo motilo, ker ni prišla do besede. Kaplja čez rob pa je bilo Denisovo majhno darilo za obe plavolaski: "Denis se ti ne zdi, da je to zelo hinavsko? Da mi govoriš, kako me ne maraš in da sem sovražna, potem pa mi daješ darilo?"

Spor se je hitro zaostril, ko ga je Lara napadla, zato Denis ni ostal brez odgovora. "Potem pa mi vrni darilo!" Lara je dejala, da od njega nič ne potrebuje, Denis pa jo je še naprej verbalno napadal. Laro je vse skupaj očitno zelo prizadelo, saj je imela na koncu solzne oči, kar pa je opazila tudi Špela. Tej je bilo ob nenadnem sporu vidno neprijetno: "Kaj sem jaz zdaj zamudila? Lara, saj ni te gre na jok, kajne?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.