Magazin
105 ogledov

Deset poti do vročega seksa

Žurnal24 main
Z naslednjimi desetimi koraki lahko v svoj odnos vnesete svežino in nove prigode. Uživajte!

Si on neprestano želi seksa, vi pa ne? Potrebujete pomoč pri vzburjenju? Kot vemo, spolni akt ni vse, za veliko žensk je predigra bolj pomembna. Predstavljamo vam deset načinov vzburjenja, ki bodo vam in vašemu partnerju pognali kri po žilah. Če boste upoštevali katerega od nasvetov, ste lahko prepričani, da bo v vaši postelji odslej precej divje.

1. Poljubljanje: Mogoče ste, odkar imate resno zvezo, pozabili kako pomemben je lahko poljub. Spomnite se, koliko vam je poljub pomenil, ko ste bili najstniki in vas je že en sam dotik vznemiril. Pri poljubljanju uporabljajte roke, z njimi se dotikajte partnerjevega obraza, začnite z nežnimi poljubčki in kasneje preidite na francosko poljubljanje. Vzemite si veliko časa.

2. Ples: Vsi vemo, kako emocionalen je lahko ples. Stiskanje ob ritmih sambe ali salse vas bo navdušilo bolj, kot si mislite. Zato si zavrtite primerno glasbo in se predajte užitkom.

3. Striptiz: Zmešajte mu glavo s seksi plesom, pri katerem se ga lahko dotikate le vi, njegove roke pa morajo ostati pri miru. Verjemite, ne bo dolgo zdržal …


Del predigre je lahko tudi samozadovoljevanje. © iStockphoto

 
4. Vroča zgodbica : Moški so vizualni tipi in jih besede ne vzburijo toliko kot slike. Zato je za vas še večji izziv, da jih vzburite z najbolj vročo, umazano erotično zgodbico, ki je ne bo nikoli pozabil. V zgodbi omenite svoje fantazije in gotovo ne bo dolgo trajalo, da vam jih bo izpolnil.

5. Zavezane oči : Čez oči mu zavežite ruto, da skoznjo ne bo kukal, in ga popeljite v nori svet teme. Če pa mu zvežete še roke, lahko z njim delate, kar vas je volja.

6. Seksi piknik : V postelji pripravite piknik, na meniju pa naj bo hrana, ki je lahko tudi afrodiziak. Postrezite mu z jagodami ali čokolado. Kasneje prinesite še sladoled, ki ga lahko pojeste kar z njega.

7. Masaža : Sveče, masažno olje z prijetnim vonjem, nežni dotiki, božanje, sem ter tja tudi kakšen trši prijem in prijetna noč je zagotovljena.

8. Telovadba : Da boste zbudili čute in pognali kri po žilah, se lahko obmetavata z blazinami in hitro bo skakanje po postelji prešlo v skakanje drug po drugem.

9. Tehnologija : Ste na službenem potovanju? Še vseeno si lahko privoščite vroč seks po telefonu ali pa preko interneta. Vse kar potrebujete, je veliko domišljije in bogat besedni zaklad. Naj vam ne bo nerodno povedati partnerju, kako si ga želite.

10. Samozadovoljevanje : Drug pred drugim se dotikajta. Ste ga kdaj videli, kako sam doživi orgazem? Pokažite mu, kakšne igračke imate pod posteljo in kaj delate z njimi. Hitro vam bo pomagal pri uporabi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.