Magazin
68 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Zofa The Grass is Always Greener On The Other Side Of The Fence. Oblikovanje: Ch
1/26
Žurnal24 main
Je trava pri sosedu res bolj zelena? Se še spomnite disket? Res obstaja papirnato cvetje za v vazo? Preverite deset malo drugačnih oblikovalskih domislic.

Diskete so – podobno kot kasete – neskončen navdih in pristale so tudi na papirju v "post-it" različici. Vazo napolnite s papirnatim cvetjem; izberite šopek, zvijte, postavite v vazo in ne zalivajte. S Fresh Flowers imate lahko šopek vsak dan drugačen. Časniki pa so navdihnili torbo Newspaper Rain Bag, ki se iz torbe spremeni v zasilno zaščito pred dežjem. Berite Rain Times. Ljubitelje sušija bo razveselil sušipladenj, ki je poln prostorčkov za vse, kar spada k sušijem, pivce čaja morda čajnik in skodelice "noj" (ki tišči glavo v pesek?), varčne pa zobna krema, ki traja malo dlje – ko je tuba že skoraj prazna, jo je treba na koncu prerezati in ostanki zobne paste so na voljo.

Na oblaku in za ograjo
Kolekcija unikatnih svetil Vessel Lamp je "poklon žarnicam iz drugega zornega kota", stropna luč Photosynthesis Lamp pa je hkrati tudi cvetlični lonec s sobnimi ovijalkami. In še na mehko. Cloud Chair si obliko izposoja pri oblakih, zanimivo in zelo dolgo ime pa ima majhna zofa The Grass Is Always Greener On The Other Side Of The Fence – ime, ki je najbolj resnično za zeleno različico. Deseterico poglejte v fotogaleriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.