Magazin
42 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Da ne boste pozni z oploditvijo! (Foto: www.yankodesign.com)
1/25
Žurnal24 main
Samba v kuhinji, oploditev na ročni uri in udoben naslanjač, v katerega lahko zataknete malenkosti. Poglejte deset nekoliko posebnih idej oblikovalcev.

Spet priložnost za dve solnici in dve poprnici – en komplet navdihuje vroča južnoameriška samba, drugega pa bi z veseljem prijeli v roko, ker je mehak, topel in deluje kar malce jesensko. Sledita dve uri. Prva se imenuje Fertilization Watch in temu primerno minevanje minut ur spremljate v družbi jajčeca in spermijev, ura Octopus pa je nerada pri miru – narejena je tako, da je (tako kot čas) ves čas v gibanju. Skodelica Cup and Paste preseneti, ker je videti kot iz cenene plastike, v resnici pa je steklena. V pladnjih NeoRoc so se srečali rokoko, divje barve in modni materiali, mizice Yoyo pa so srečale "vijake" in so zato po višini nastavljive.

Sedite!
Danes kar trije stoli. Najprej sedite na lakiranega lesenega z zanimivim naslonjalom – hrbet božajo ženske oči, rožnata kapa in velik zelen cof! Naslanjač Lost in Sofa je mehak in narejen tako, da si sedenje lahko popestrite v vsem, kar potrebujete. V "postajo za mehko uživanje" lahko zataknete knjigo, mobilnik, svinčnik ... In za konec še stol Diviso, ki spomni na harmoniko in ga je mogoče raztegniti – na njem lahko sedijo trije, dva ali eden. Poglejte galerijo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.