Magazin
32 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Budilka Tocky. Oblikovanje: Nanda.
1/27
Žurnal24 main
Domovi so manj dolgočasni, zabavnejši in barvitejši po zaslugi notranjih oblikovalcev, ki si upajo malo več in iz oblikovalskega rokava stresajo zanimive domislice. Poglejte deset malo drugačnih!

Kolekcijo zaves, ki jo je podpisal Cristian Zuzunaga, označujejo arhitektonske geometrične oblike, ki se zgledujejo po supermoderni arhitekturi. Na blazine Note Me Pillows lahko s posebnim flomastrom napišete karkoli in to kasneje brez težav odstranite le z vodo. Blazine iz kolekcije tONE navdihujejo prodniki, za stol Octopus Chair pa idejo najdete že v imenu – kriva je hobotnica. Minimalistično modularno pohištvo The Options je lahko stol, mizica, klop ... Sloviti Karim Rashid si je zamislil stoječo lučko Cross Lamp, zbudi vas budilka Tocky, ki se po nekaj časa neuspešnega bujenja začne kotaliti in se kotali, dokler vas ne zbudi.

V kuhinjo

Koš za smeti Trash Classification bo morda prepričal vse tiste, ki jim je ločevanje odpadkov še vedno napor. Posodice Accordion Package se prazne zložijo kot harmonika in v omari (in smeteh) zato zavzamejo manj prostora. Termovka Special Teatime pa zmore še več, kot se vam zdi – sami lahko določite, koliko časa bo čaj v vodi. Poglejte galerijo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.