Magazin
32 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Preproga Parquet Rug. Oblikovanje: Ora Ïto za Stepevi.
1/29
Žurnal24 main
Stol, ki ga navdihuje rimski Kolosej, preproga, ki se zgleduje po parketu, in tapete, ki so videti kot mestne luči. Oblikovalci vedno ponudijo veliko zabavnega.

Najprej pa minimalističen odpirač Küb, ki je malo večji, saj ima tudi predalček za zamaške. Chef Power sta solnica in poprnica, ki spominjata na kuharsko kapo. Črna različica ima tudi mlinček za poper. Francoski oblikovalec Ito Morabito, ki ustvarja pod imenom Ora-Ïto (delal je tudi z Gorenjem), je iz "ostankov" sestavil preprogo Parquet – delčki so različno dolgi in različnih barv. Stol Jiujie Chair je videti kot gnezdo, kolekcija otroškega pohištva World of Wonder pa kot barvito in pomanjšano pohištvo za odrasle.

Mestne luči na steni
Tapete Luci Della Città (Mestne luči) so to, kar napoveduje ime – mestne luči na steni. Zofa oziroma počivalnik Colosseum zagotovo ne bo imel toliko kupcev, kot ima rimski Kolosej obiskovalcev. Police Catalyst so narejene iz silikona in njihov tanek zgornji del drži predmete na svojem mestu, stropna luč Shanghai pa je nekakšen križanec med klasično stropno lučjo in kitajsko laterno. Vseh deset poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.