Magazin
19 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

(Foto: www.yankodesign.com)
1/32
Žurnal24 main
Kupola za sanje podnevi, ljubezen iz pečice in srce, ki sveti. Čeprav mislite, da ste videli že vse, vseeno poglejte še nekaj domiselnih oblikovalskih idej.

"Vse se začne kot sanjarjenje nekoga." In tako se je začel tudi starinski, elegantni in s citati popisani naslanjač Dome For A Daydream. Prav nič starinski, a vseeno eleganten in zelo minimalističen je naslanjač B25. Stoječa lučka Baklava "oblečena" spominja na sladko turško (no, Grki bi rekli grško) slaščico, velika, zložljiva stropna luč Industry pa na šotor, dežnik, vesoljsko plovilo ... karkoli. Ljubezen pod stropom najdete v luči Blinding Love, katere obliko navdihuje srce, sladka ljubezen iz pečice pa na krožnik prihaja iz silikonskega pekača Love. Plus je (knjižna) polica, ki jih lahko "seštevate" – zakaj bi bila na steni le ena sama in osamljena? Termovka PLA Bottiglia ni namenjena le pijačam, ampak tudi juham in vsemu drugemu, kar se jé z žlico. In termovka zato žlico nosi s seboj.

Veselje za male odrasle
Da knjige stojijo, kot je treba, poskrbijo tudi živalice Zuny. Lev, ovca, dinozaver ali divji prašič? Da odraščanje ne bo šlo v pozabo in da bodo stene ostale nepopisane, pa lahko zaupate merilni letvici MeasureMe, ki spomni na ravnilo, s katerim ste se "sabljali" v osnovni šoli. Vseeno bo šlo vsaj za vas vse prehitro mimo. Deseterico tega petka poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.