Magazin
18 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Posodica za shranjevanje Café Noir. Oblikovanje:  Sara Ivanyi in Rob Hermes.
1/18
Žurnal24 main
Ko se vam vaš dom zazdi dolgočasen, dodajte nekaj zabavnega ali drugačnega. Nekaj takšnih in drugačnih posebnežev pa poglejte v galeriji.

Najprej tisto, kar nam polepša tudi najhujše dneve – hrana in pijača. Zadrege z odpiranjem vina, piva in drugih pijač najbrž ne bodo občutili tisti, ki si bodo omislili kolekcijo Wine & Bar. Nič manj uporaben ni dozirnik za špagete, sploh če jih vedno skuhate premalo ali preveč. Po kosilu prija kava, ki jo lahko shranite v malo "gverilsko" Café Noir.

Budilka za možgane
Za mizico Zeno Table se zdi, kot da stoji na kockah sladkorja ali na oglatih prodnikih, v resnici pa so njene nožice keramične. Zofa Kalab daje vtis, da je sestavljena iz vreč peska ali kave, njen ustvarjalec Ezri Tarazu, ki prihaja iz nemirnega Izraela, pa pravi, da je v Kalabu "meja med civilnim in vojaškim zabrisana". Zofa Mawou je še bolj posebna, ker gre za "dva v enem". Skozi zofo je namreč "potegnjena" preproga. Za stol Hello so njegovi oblikovalci zapisali, da je "okrogel, odprt in srečen – kakor usta, ki vabijo ljudi, naj pridejo bliže". Zjutraj lahko glavo razgibate z budilko IQ Alarm. Ko jo boste želeli utišati oziroma prepričati, naj vam dovoli spati še nekaj minut, boste morali pravilno odgovoriti na zastavljeno vprašanje. "Ura, ki jo boste radi sovražili." Za konec še svetloba. Stoječa luč Floor Moon 1 navdihuje luna, Point pa je v papir "zavita" stropna luč. Deseterico preverite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.