Magazin
27 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

1/17
Žurnal24 main
Ideje oblikovalcev stvari za dom nimajo meja. Spet poglejte malce posebno deseterico tedna.

Za začetek domiselna lučka, ki bolj spominja na "trojno žarnico" – od tod tudi ime Tribulb. Duhovita in drugačna od običajnih je tudi pipa oziroma nastavek za kopalniško pipo Drop, ki je videti kot velika kaplja. Pivci vina bodo veseli torbe za vino (ali kaj drugega) – za na piknik ali kar za poležavanje v parku, saj le majhna pipica izdaja, da ne gre za običajno torbo. Za pivce čaja je zadnje čase dobro poskrbljeno. Tokrat poglejte skodelico z dvojno steno, ki omogoča, da skodelico oziroma lonček držite v roki, tudi kadar je v njej zelo vroč čaj. Domislica ima na dnu še en bombonček – prostorček, kamor se zatakne in skrije čajna vrečka.

Počitek na medvedu
Trenutek za počitek? Naslanjač, ki se spremeni v počivalnik, počivalnik, ki se spremeni v naslonjač – ta trik zmore naslanjač/počivalnik Drop. Še mehkejši pa je naslanjač EcoArmchair, "oblečen" v ostanke dekorativnih tkanin. Medvedje kože na tleh so na srečo preteklost, obstaja pa bizaren nadomestek – "medvedja perzijska preproga". Za konec pa še tri zamisli za vse, ki bi nered radi spremenili v red. Belly Cabinet je simpatičen predalnik trebušaste oblike, ki se pritrdi na steno. Posebnost kolekcije predalnikov 360° je, da se zavrtijo za 360 stopinj, najbolj ljubki in barviti pa so kockasti predalniki/mizice, ki si jih je zamislila Emmanuelle Moureaux. Vseh deset poglejte v fotogaleriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.