Magazin
44 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

1/18
Žurnal24 main
Spet se lahko nasmehnete desetim malce drugačnim oblikovalskim dosežkom. Stopite na preprogo z Audrey Hepburn in se usedite na "stol zadnjico".

Da je vrnitev rubikove kocke zelo uspešna, dokazuje tudi mizica, ki se zgleduje po znameniti kocki. Po dveh zvezdniških ikonah pa se zgledujejo tudi preproge – navdih sta bila Audrey Hepburn in Jim Morrison. Na knjižno polico, kjer morda manjka knjig, lahko postavite uro, ki je videti kot sestavljanka treh knjig. Podobno pisana in nenavadna je tudi stenska polica Imeüble, ki je nekakšna "zmešanica" police, odprtih predalov in satovja.

Za enega in za dva
O stolčkih Butt Stool vse pove že njihovo ime – oblikovani so tako, da se nanje lepo prilega zadnjica. Najmlajše pa v spanec zaziblje Rockid, o katerem prav tako vse pove ime. Rockid je "dva v enem" – zibelka in gugalnik, na katerem je dovolj prostora tudi za mamo ali očeta. Vazica Turn Me Upside Down je še en "dva v enem dosežek" – vazica za eno cvetlico in vazica za majhen šopek; treba jo je le obrniti okoli.

Kuhinjske domislice
In za konec še v kuhinjo. Skleda za solato Hands on Salad ima "vgrajene" ljubke vilice, Seasons so mehki krožniki iz silikona, ki spominjajo na liste bananovca, kuhalnik jajc Bang Bang pa je poseben zato, ker jajca, ko so kuhana, skočijo iz vdolbinic kot popečen kruh iz opekača. Vseh deset poglejte v fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.