Magazin
31 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

"Sedežni sistem" Pipeline. Oblikovanje: Harry Allen.
1/31
Žurnal24 main
Cvetlični lonec, ki sveti, stolčki, ki svetijo, torbica za fotoaparat, ki hoče biti "stara", in še sedem drugih – poglejte deset malo drugačnih podvigov oblikovalcev.

Najprej v dnevno sobo. Kdor ima zares ogromno, si lahko omisli "kavč", ki so ga navdihnile cevi vodovodov, naftovodov, plinovodov ... Ime pove vse –
Pipeline. Za veliko manjše dnevne sobe je prav tako nekaj zelo posebnega pohištvo, ki se sveti v temi. Kolekcija Bright Woods je lesena, Via Lattea pa je veliko mehkejša. Pravzaprav v skoraj katerokoli sobo lahko pospravite pohištvo ReStyle, ki "gre skupaj, gre narazen, deluje skupaj in deluje narazen". Fotografije so zgovorne in premikanje pohištva zagotovljeno. Night Light Table je nočna lučka in mizica v enem in "dva v enem" so tudi cvetlični lonci Vazon Magnum, ki svetijo v temi.

Za pasje zapravljivce
Leaf-it so "listnati" listki post-it – tudi za branje v slogu, saj vam bo list povedal, na kateri strani ste ostali. Če v kuhinji packate, vas lahko reši komplet Elevate Utensils – zajemalka in drugi kosi so narejeni tako, da zapackani del ostane v zraku. Kapljalo bo najbrž vseeno? Kosmatinci, ki imajo preveliko žepnino, lahko izbirajo med zelo zgovornimi "straniščnimi vrečkami" – naj se kodru, terierčku, šarpeju, škotskemu ovčarju in drugim "zgodi" v stilu. Retro-kičaste pa so torbice za fotoaparat, ki posnemajo kar fotoaparat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.