Magazin
33 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Lučke Colour Lights. Oblikovanje: Maarten De Ceulaer.
1/32
Žurnal24 main
Stol, ki se "lista" kot knjiga, lučka na verigi in trinogi čajnik so trije iz tokratne deseterice stvari, ki niso povsem običajne domislice oblikovalcev.

Lučko na verigi si je zamislil nekdo, ki ga navdušuje lepota in uporabnost verige, na katero se na kolesu jezite, ko se vam sname ali vam umaže hlače. B-Chain Lamp se po zaslugi verige lahko upogiba, obrača … Še bolj nenavadne so luči iz kolekcije Colour Lights. V vodo, ki v stekleni vazi/steklenici obdaja "lučko", je treba le dodati jedilno barvo in prostor je osvetljen drugače. Svečko lahko podstavite pod trinogi čajnik Tripot, ki je nizek in robusten – kot se za čajnik po mnenju mnogih zaljubljencev v čaj spodobi. Če kavo vedno polivate, poglejte kavno skodelico, s katero prihaja zanimiv krožniček z labirintom. S tistim, kar ste polili po krožničku, se lahko zabavate v labirintu. Kavo lahko spijete tudi iz termovke ali skodelice, ki ju navdihujejo fotografski objektivi.

Trata za dežnike
Pohištvene kose iz Gipsy Furniture Collection opiše že njihovo ime – ustvarjalci so ideje našli pri Romih in kose izdelali iz tradicionalnih materialov in po tradicionalnih metodah. Stol, ki se "lista" kot knjiga, bo navdušil vse, ki se bojijo dolgčasa. Ko se naveličate ene barve, ilustracije ali vzorca, preprosto obrnete (ali odtrgate) "list". Kolikor hočete pa lahko spreminjate tudi stol Comfy Cargo, ki je stol in knjižna polica/predalnik in še kaj v enem. Da je majhno lepo in praktično, dokazuje potovalni kozmetični komplet Shower Plus, sestavljen iz šestih malih stekleničk za šampon, gel za tuširanje, kremo za obraz … Dežnik pa odložite na "trato za dež" – "trata" iz penaste gume vsrka vlago, ki jo potrebuje nizko zelenje. Lahko pa moker dežnik porinete tudi v svinčnik iz penaste gume. Deseterico poglejte v galeriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.