Magazin
32 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Lučka Bookrest Lamp. Oblikovanje: Suck UK.
1/25
Žurnal24 main
Knjiga, ki je lahko tudi nočna lučka, preproga, ki lahko postane pašnik, in merilne žličke "pasje tačke" – med desetimi tega petka je kar nekaj zelo domislenih.

Knjiga (oblikovalci Suck UK so si sposodili kar prepoznavne platnice založbe Penguin Books) je nočno lučko srečala v Bookrest Lamp. Če hočete nekaj bolj cvetočega in nekaj, kaj lahko pripnete na mizo, poglejte lučko z dolgim imenom: Bloom Clip-On Desk Lamp. V zeleno-rumeni, beli in rožnati različici. Barvite so tudi kljukice Sparrow Bird, ki so jih navdihnili vrabčki, pasje tačke pa so končale v majhnih silikonskih merilnih žličkah.

Sladko
Ko morate na pot s torto, jo varno skrijte v pločevinasto posodo, ki tudi sama spominja na sladko smetanovo torto. Če ste zaljubljeni tudi v mafine, vas morda navduši ljubka škatlica z nič manj ljubkimi papirnatimi modelčki za mafine. "Travnato" stojalo Green Grass je lahko odcejalnik za pomito posodo, lahko pa vanj zataknete kaj drugega. Kuhinjski sprehod končujemo s kozarcem, katerega ime pove vse. One Glass for Every Drink je lahko kozarec za vodo, konjak, vino ali šampanjec – vse je odvisno od tega, kako dolg pecelj mu dovolite imeti.

In mehko
Volneno preprogo Land Carpet je njen snovalec "razkosal" na njive, pašnike, dežele, celine, mesta ...  Še mehkejša pa je sedežna garnitura Bend-Sofa, za katero so zapisali, da je videti, kot bi jo naredil kipar. Deseterico preverite v galeriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.