Magazin
125 ogledov

Disneyevi junaki bodo zavzeli Ljubljano

Disney
1/4
Disney
Abrakadabra! Disneyevi junaki so oživeli in prihajajo v Ljubljano.

V predstavi Disney Live! Mikijeva čarovnija se bodo zbrali skupaj s svetovno priznanim čarovnikom, s katerim bodo izvedli več kot 40 čarobnih trikov in oživili najbolj znane prizore iz slavnih risank. V predstavi bo tudi veliko petja, plesa in smeha. V predstavi nastopajo najbolj znani in priljubljeni Disneyjevi junaki vseh časov: Miki Miška, Mini Miška, Jaka Racman in Pepe iz risank o Mikiju Miški in prijateljih; Alica, Nori Klobučar, Beli zajec in Srčna kraljica iz Alice v čudežni deželi; Lepotica in Gaston iz Lepotice in zveri, Sneguljčica in starka iz Sneguljčice in sedmih palčkov, Pepelka in Dobra vila iz Pepelke ter Aladinova princesa Jasmina. Z njimi bo čaral profesionalni čarodej Michael Barron, predstavo pa bo povezovala slovenska voditeljica Urška Majdič. Predstava je namenjena predvsem otrokom med 2. in 8. letom starosti, a je zaradi atraktivnosti in vrhunske produkcije zanimiva za vso družino in za vse, ki so kadarkoli uživali v Disneyjevem čarobnem svetu.

V slovenskem jeziku

Predstava bo v celoti potekala v slovenskem jeziku. V vlogi Disneyjevih junakov sicer nastopajo priznani tuji igralci, a so njihove glasove predhodno sinhronizirali slovenski sinhronizatorji, med njimi tudi Jernej Kuntner, Kataya, Alenka Tetičkovič, Dani Bavec, Lara Jankovič in Zala Djurić Ribič. Sinhronizacija je potekala pod budnim očesom avtorjev predstave, tako da je zagotovljena enaka kakovost kot v izvirniku. Predstava traja približno 90 minut, skupaj s 15 minutnim premorom.

Mikijeva čarovnija bo v Ljubljano pripotovala s 6 tovornjaki, kulise se bodo postavljale 10 ur, na odru pa bo postavljenih približno 6800 žarnic. Zaradi tega je edino možno prizorišče za tako obsežno predstavo Dvorana Stožice, kjer bo predstava na urniku od petka, 18. januarja do nedelje 20. januarja. Oder v dvorani bo približan prav na parter dvorane, tako da bodo obiskovalci lahko vso dogajanje spremljali kar se da od blizu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.